Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Verksamhet inom ytbehandlingsprodukter med nanoteknik för konsument säljes

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #98609
    OscarA
    Deltagare

    Gick bra förra gången så testar lyckan igen,

    Driver i dagsläget ett företag inom nanoteknik som sysslar med ytbehandlingsprodukter. När vi startade planerade vi att bedriva handel både mot industri och mot konsument. Efter att ha varit igång i lite över ett år och haft fokus på att bearbeta processindustrin har det tagit merparten av vår tid. Vi har därför beslutat att avyttra vår konsumentverksamet för att enbart fokusera på industriapplikationer.

    För att förstå nanoteknikens och nanoprodukternas potential kan man se till det statliga amerikanska forskningsrådet National Science Foundation som har bedömt att marknaden för nanoteknik väntas nå 7 000 miljarder kronor och skapa över två miljoner jobb år 2015.

    Produkterna som vi valt att starta med för konsument är försegling för bilrutor och badrum. Förseglingen är högmodern och mycket långtidsverkande. De behandlade ytorna är vattenavvisande och förhindrar snabb smutsbildning. Ytorna blir i princip självrengörande.

    Försäljning och administration sköts i ett komplett e-handelssystem som går att bygga på och utveckla efter behov. Samarbetar idag med Posten AB som ger billigare fraktavgifter, Certitrade för kortbetalning, samt leverantörer inom EU för nanoprodukterna.

    Vad som ingår:
    Webbutik
    Domännamn ”.se” ”.com” ”.dk” ”.eu” ”.net” ”.org”
    Varulager för runt 100.000:- SEK
    Outnyttjade professionella reklamfilmer
    Svenska etiketter, förpackningar och bruksanvisningar
    Verksamhetsnamnet är skyddat i hela Sverige

    Bolaget passar perfekt till dig som är sugen på något nytt och spännande i en bransch som kontinuerligt utvecklas och har väldigt stora potentialer.

    Är du en seriös spekulant, skicka PM eller skriv i tråden så återkommer jag med mer uppgifter.

    PS: Finns säkert duktiga deckare här på forumet som snabbt listar ut vilken hemsida etc det handlar om men det uppskattas om inget inlägg görs i tråden om detta. Ni är duktiga deckare även om ni inte skriver ett inlägg!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.