Vi bjuder på en länk

Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Vi bjuder på en länk

Etiketter: 

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #105336
  Magnus Brath
  Deltagare

  För några år sedan köpte vi domänen KTHNOC.se.

  En gång i tiden fanns det en webbkatalog som låg på katalogen.kthnoc.se och den hade tidigare skötts av SUNET men drevs nu av KTH. Det var en av Sveriges äldsta sajter och skulle hjälpa oss att hitta till sajter innan sökmotorer fanns. När sökmotorer gjorde sitt intåg försvann det värdet men ett annat dök istället upp.

  Eftersom det var en manuellt ordnad katalog som hade massor av starka länkar från pålitliga källor var det en guldgruva för till exempel Google. Länkar fanns i sitt sammanhang och fick stort förtroende. Jag miss fortfarande när man kunde göra sökmotoroptimering genom att bara ändra en titel och få en länk i KTHNOC.

  Riktigt så stort förtroende har sajten inte från Google längre men det är fortfarande en domän med riktigt mycket auktoritet. Därför har vi valt att bygga upp en katalog på den igen, med samma form som tidigare.

  Under 28 dagar är det gratis för ett år
  Vi har gjort sajten gratis i 28 dagar, i vanliga fall finns en granskningsavgift. Leta rätt på en kategori där du tycker din sajt passar, välj lägg till sajt och fyll i uppgifterna. När du kommer till betalningen så strunta i det, vi kommer granska utan den.

  Det finns gott om kategorier på sajten så för en E-handlare är det kanske bra att börja leta i den här kategorin: Onlineshopping

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.