Plus Forum E-handelsforumet Logistik Vilken fraktlösning?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #203251
  NN
  Deltagare

  Hej!

  Nystartad e-handlare här. Håller på och räknar, räknar och räknar. Jag producerar och säljer inredningsprodukter (personaliserade skyltar m.m). Tidigare har jag alltid använt mig av Postnord just på grund av att det är enkelt och transparent, tydliga priser och framför allt i stort sett samma pris till många delar av världen.

  Nu när jag börjar räkna på större produkter (60cm x 60cm läng och bredd) så börjar det svida till ganska snabbt.  Billigaste till USA t ex ligger på 494kr.

  Har spenderat flera dagar med att göra efterforskningar om alternativa lösningar, men jag håller på att bli galen! Den ena prislistan är rörigare än den andra och det är omotiverat svårt att hitta någon form av röd tråd i det hela. Har ni några tips på mer prisvärda aktörer än Postnord? Helst med samma fraktpris till USA som till EU länder. Jag vet att det är mycket begärt men Postnord lyckas ju uppenbarligen på de mindre paketen.

  Min avsikt är att baka in frakten i priset så att allting blir “fraktfritt”, men det blir snabbt komplicerat när det är olika priser till alla/många länder.

  Tack på förhand!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.