Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Vilken plattform är störst?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102137
    Runns.se
    Deltagare
    #176479
    iamlinus
    Deltagare

    Spännande siffror! Men att kalla Jetshop för största plattformen bara för att de omsätter mest är väl lite skevt? Antalet webshoppar/användare hade varit mer rättvist.

    Intressant, trots det!

    #176509
    devreu
    Deltagare

    hej mr och mrs
    Jag ger dig bara en ny bonnne.
    Här är den struktur som hjälpte mig att öppna min klädkollektion för män och barn femmmes struktur “” “” gruppering av enskilda långivare Europa “” “”
    slutligen erbjuder dig möjligheten att göra en särskild lån utan någon speciell utrustning depå garanti, Vi erbjuder dig möjligheten att få lån som sträcker sig från 5000 € till 8.000.000 € per projekt .please komma närmare oss mer information.
    Gud välsigna Sverige.
    kontakta:
    E-post: devreu.achil@gmail.com
    telefon: 0033-069-674-4543
    Telefon: 0033-4596 872 35

    #176782
    nordicwebteam
    Deltagare

    Ja alltså mätningen mäter ju egentligen inte vilken plattform som är störst. Utan vilket företag som omsätter mest. Vilket iofs också är intressant, men är en helt annan sak. :)

    Sedan använder ju exempelvis Vaimo, Improove och Nordic Web Team i grunden samma plattform.

    Plattformarna har olika internationellt fokus. Det är flertalet av företagen som arbetar mycket utomlands. Men det som jag misstänker att de flesta är intresserade av är hur det ser ut på den nordiska/svenska marknaden?

    #176788
    dstrombe
    Deltagare

    Jetshop är nog en av de största även till antal butiker med tanke på deras starka fokus på små till mellanstora ehandlare.

    Annars så var det inga stora nyheter. Trodde nog Hybris skulle vara större med tanke på hur många kunder de har, men mycket av arbetet för Hybris hamnar hos deras partners.

    Riktigt kul även att Enferno är på gång, hört mycket positivt om den plattformen och den ska skilja sig lite från resten. Mycket kunniga personer bakom den också.

    #177301
    nordicwebteam
    Deltagare

    Här kan man också söka fram vilka plattformar som är störst. dvs baserat på plattform och inte per företag. Ecommerce technologies Web Usage Statistics :)
    Dock är det lite missvisande ibland då en del plattformar är “plugins” ex Woocommerce eller liknande till Joomla eller Drupal. Då dessa kanske inte används i praktiken eller i extremt liten omfattning. Men det går också att filtrera på hur stora siterna är i trafik.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.