Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Vilken webbshop på endast 5 produkter?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102013
    KristofferA
    Deltagare

    Enligt rubriken, vad tycker du? Tillverkar själv kosmetika som jag ska sälja, men hittar ingen billig webbshop. Notera att jag inte har företag ännu utan kommer göra detta som hobby. Tictail fungerar inte då kunderna måste ha konto hos paypal..

    Behöver alltså ha 5 produkter, kortbetalning och eventuellt faktura. Jetshop Free verkar inte fungera längre, annars hade jag valt den.

    #175937
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    texttalk billigaste variant kan vara något för dig, ang tictail så kan du väl köpa till andra betalmoduler så då bör den fungera?

    #175952
    Dancar
    Deltagare

    För en shop med få produkter tycker jag att WordPress med WooCommerce är svårslaget. Enkelt att sätta upp och mycket flexibelt med alla plugins som finns, dessutom billigt. I och med att det är WordPress så blir denna lösningen också mycket bra för content och SEO. Att använda en ren e-commercelösning för 5 produkter kan skapa en sida som känns tom och innehållslös, vilket inte brukar uppskattas av besökarna. Har man bara 5 produkter bör man satsa mycket på information och text på sidan vilket, alltså, wordpress är mycket lämpligt för.

    #175962
    KristofferA
    Deltagare

    Tack så mycket för era svar! Jag gör nog som Dancar skrev. Tack igen! :)

    #175965
    speedygee2002
    Deltagare

    Kan instämma med Dancar, kör på woocommerce platform med faktura och kort, överlägset smidigast. Ska du ha mycket trafik så se till att ha en server som har snabba databashanteringar.

    Lycka till med företaget

    #175986
    Rosch
    Deltagare

    +1 på WordPress & WooCommerce för ditt tänkta ändamål. Lycka till!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.