Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Vill ha en helhetslösning och är beredd att betala för det!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94025
    AntiKrist
    Deltagare

    Överallt hittar jag dessa quick-fix lösningar för några tusenlappar styck. Jag är definitivt inte ute efter att lägga ut så lite pengar som möjligt, lite granna tvärtom faktiskt för jag tror på ekvationen att man alltid får vad man betalar för. Till caset hör att jag kommer endast sälja en handfull tjänster som ej uppdateras. Hela sajten skall vara enkel enkel enkel och därav följer att till och med sms-betalning skall vara ett alternativ för kunden. Ingen av mina tjänster kommer överskrida sms-tjänstens maxtak på 200 SEK och de höga sms-komissionerna som plockas ut av alla mellanhänder går att försvara med en ännu högre bruttomarginal för mina tjänster även om jag naturligtvis önskar att de flesta betalningarna görs med de billigare metoderna.

    Om du tänker dig en .. kampanjprodukt på en kampanjsajt utvecklad av självaste Coca-Cola; så är det precis så jag tänker mig min business. Viss teknik kommer behöva programmeras eftersom användaren kommer behöva ladda upp filer via sajten. Men jag antar också att den här typen av teknik jag är ute efter kanske redan finns och gör hela sajten billigare att utveckla.

    Vart vänder jag mig nu? Jag hade inte tänkt gå över 100,000 SEK. Men med det sagt är det också mycket väl vad jag hade kunnat tänka mig betala om priset går att motivera, visserligen tror jag att den lilla funktionaliteten tillsammans med den miniatyrlika hemsidan går att producera för betydligt mindre belopp.

    Mvh Martin. Svara gärna här eller maila direkt: webmaster@martinandersson.com

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.