Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Webbutik säljes "Roliga presenter, m.m."

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100930
    prylsjuk
    Deltagare

    Efter många om och men har jag tagit beslutet att sälja min e-handel pga. för lite tid på sidan av heltidsanställning samt att den privata ekonomin tar för mycket stryk. Prioriterar lite fel, får aldrig ordning på AdWords. Mycket tråkigt beslut då jag varit igång sedan 2011 och har tyckt det varit oerhört roligt att hålla på med. Dock ser jag hellre att verksamheten växer hos någon som har ekonomin och tiden för att bygga upp butiken till det den förtjänar.

    * Butiken säljer roliga presenter, partyprylar och maskeradkläder.
    * Slog upp portarna juni 2011
    * Omsättning 15 352 SEK (2011) , 73 900 SEK (2012) inkl. moms (2013 så kör jag även försäljning hos Fyndiq)
    * Returer, På de dryga 300 beställningarna sedan start så har jag haft 1 retur och 2 reklamationer.
    * Adwords, Facebook-annonser, Facebookgrupp (730 likes)
    * Payson är kopplad till plattformen och kostar endast när en order läggs. Visa/MasterCard, Bankbetalningar Nordea, SEB, handelsbanken, Swedbank samt PaysonFaktura.
    * Grosskontakter och allt annat som behövs följer med
    * Varulaget innehåller idag ca 1300 produkter där det flesta förekommer i 1-3 st av varje produkt och en del andra mellan 6-12 st av varje.
    * Lagervärdet är idag på ca 100.000 exkl. moms inköpspris
    * Jag driver webbutiken som Egen firma, så köpet gäller e-handelsverksamheten, dvs. inkråmsaffär.

    * Egenbyggd plattform (INGÅR EJ)

    Pris för kalaset är jag säker på att de seriöst intresserade kan sätta.

    Väldigt kort om butiken, berättar mer för de som är seriöst intresserade. Låter detta intressant så kan seriösa intressenter höra av sig här på e-handel.se genom meddelanden eller direkt till jesper@ymg.se.

    Tack så länge!

    #170007
    prylsjuk
    Deltagare

    **********

    #171855
    Emilll
    Deltagare

    hör av mig via pm istället.

    #171962
    prylsjuk
    Deltagare

    Update: www . prylsjuk . se för den som vill kolla sortimentet.

    Säljer roliga prylar, partyprylar, presenter, maskeradkläder och sexleksaker. Allt ska bort och säljs till inköpspriser.

    Har även ett hyfsat stort utbud av tishor från RPS, Rock Paper Scissors. Mycket populärt t-shirtsmärke som finns att köpa i utvalda fysiska butiker samt några webbutiker. Återigen, allt ska bort! Säljer gärna av hela butiken, men önskar man endast köpa delar av sortimentet så går det jättebra. En del produkter finns inte i butiken då jag säljer de via andra kanaler. Om intresse finns så fixar jag bilder på dessa med.

    Säljinfo: Minsta ordervärde är dock 3 000 SEK exkl. moms + frakt med DHL med mitt avtal, om du inte fixar frakt på egen hand. Fakturerar dig på totalsumman och betalning sker innan jag sänder produkterna. Maila mig lista på produkter som är av intresse så återkommer jag med pris på allt samt hur många som finns i lager. Önskas en modell så ser jag att du köper samtliga som finns inne. Antal/produkt varierar mellan ca 1-10 ex.

    Mail: jesper @ ymg . se

    Väl mött, Jesper

    #173334
    prylsjuk
    Deltagare

    Lagervärde nere på 100 000 SEK från tidigare ca 130 000 SEK. Är öppen för att sälja delar av verksamheten/lagret till den som vill rikta in sig på någon mer nischad marknad.

    Bilder och texter finns till samtliga produkter. Bara att kontakta mig på jesper @ ymg . se för den som har frågor. Läs tidigare inlägg först, då jag gärna sparar tid på att behöva upprepa redan besvarade frågor.

    Tack på förhand!

    #173685
    prylsjuk
    Deltagare

    Ett litet special-“erbjudande” till de som är intresserade av allt så ger jag 10% rabatt på lagret vid köp av allt. Maila vid intresse!

    #174456
    prylsjuk
    Deltagare

    Försäljning av verksamhet (inkråm), fortfarande aktuell. Finns intresse så är jag villig att släppa allt för lagervärdet och kan bortse från summan för verksamheten i sig som tidigare varit på tal. Den som är intresserad av att köpa får allt och betalar endast för produkternas lagervärde.

    #175154
    prylsjuk
    Deltagare

    Gäller inte längre, därav raderat!

    #175155
    prylsjuk
    Deltagare

    För den som är intresserad av en e-handel så säljer jag hela verksamheten MED lager för 65 000 kr exkl. moms. Allt som tidigare är sagt, det ingår. Lagret är i skrivande stund värt ca 97 000 kr exkl. moms och till inköpspris.

    65 000 kr alltså. PM:a eller maila jesper @ ymg . se

    #176356
    prylsjuk
    Deltagare

    Admin får gärna ta bort detta då lager är sålt.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.