Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj www.drypantry.se – E-handel som säljer torkade livsmedel

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #201620
  Drypantry
  Deltagare

  Vi är ett mindre e-handel som säljer torkade livsmedel så som bär, grönsaker och svamppulver. Vi köper i bulk och packar om till våra egna mindre förpackningar med vår egen logga alternativt packar våra leverantörer om produkterna åt oss. Vi startade företaget då vi älskar att vandra och kampa och ville erbjuda produkter för att skapa egen friluftsmat, något vi såg att det fanns väldigt lite av på marknaden. Allteftersom har vi lagt till fler och fler varor och svamppulver är nu vår storsäljare. Vi har byggt upp ett varumärke och webbplats som ni kan kolla in på drypantry.se. Hemsidan är uppbyggd med Shopify.

  Vi har inte haft någon nämnvärd omsättning än eftersom vi har hanterat företaget utöver våra heltidsjobb. Det är också därför vi vill sälja, eftersom vi helt enkelt inte orkar med att driva företaget utöver våra jobb. Men vi tror att det finns stor potential att växa om man lägger ner mer tid och energi. Nämnas bör också att vi har haft ett ekocertfikat som nu är uppsagt för att spara pengar men det vore lätt att få tillbaka detta. De flesta av produkterna vi säljer är ekologiska men man behöver certifikatet för att få sälja dem som det.

  Vi har fått mycket positiv feedback från våra kunder och har en lojal kundkrets, 23,34% av våra kunder är återkommande. Av våra kunder kommer 42% genom Googleannonser och resterande genom organisk trafik till vår hemsida. Vi har över 500 personer som prenumererar på vårt nyhetsbrev, något vi knappt har utnyttjat alls. Vi har endast sänt ett eller två nyhetsbrev.

  Försäljning 2021 – 118,000 kr ex moms
  Försäljning 2022 – 119 ,000 kr ex mom

  Genomsnittligt ordervärde: 344 kr

  Vi har tänkt oss 50 000 kr för företaget inklusive kvarvarande produkter (till ett inköpsvärde om ca: 5000 kr)

  Om du vill ta över ett företag med stor potential och ta det till nästa nivå, så tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi är övertygade om att detta kan vara det perfekta tillfället för rätt person att driva en lönsam verksamhet.

  Myles och Lovisa

  • Detta ämne redigerades för 11 månader, 3 veckor sedan av Drypantry. Anledning: formatting
  #204921
  dugent
  Deltagare

  Hej!

  Blev denna såld?

   

  #205003
  DryPantry23
  Deltagare

  Hej

  Ja, den är sold

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.