Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj www.wildgear.se

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #102323
  fgrsv
  Deltagare

  SÅLD 2015-01-12!!!

  Säljer Wild Gear – Friluftsbutik, det var helt enkelt inget vidare kul med e-handel och tog tid från annat. Jag har lagt ner 3-4 timmar per vecka sedan september då jag övertog den. Har sålt för 1500kr ungefär, men har inte ansträngt mig något vidare. Har marknadsfört på Facebook enbart, en gång, vilket gav ett 70 tal likes. Annars inget. Däremot tog det tid att leta leverantörer och sånt tjafs som jag inte orkar med – har andra projekt, jobb, hus och familj och något måste stryka på foten.

  Jag gav 10.000 med moms om jag minns rätt och lagret var då värt 5000 enligt föregående ägaren. Jag har sålt lite och faktiskt slängt/rensat/skänkt en del som jag inte tyckte passade in så nu är det kanske värt 3000kr.

  Ge ett bud. Frakt av grejerna till dig får du betala såklart också så räkna med det. Det är väl en flyttkartong plus någon mindre låda, om jag packar det riktigt tajt.

  Det är en woocommercelösning, den funkar bra. Payson till funkar bra som tusan. Jag har ett tiotal leverantörer att tipsa om men konton där får ni fixa själva såklart. Det är väl en dubblering av relevanta leverantörer sedan jag köpte. Nyhetsbrev, Facebook, instagram o..sv. men det är ju standard i dagens läge.

  #177258
  fgrsv
  Deltagare

  EDIT:

  * det är dropshipping på alla stora grejer. Svenska leverantörer och lite eBay.

  * Det mesta du ser på sajten finns i lagret, det är väl ett par flyttkartonger kanske. Byxorna är borta, minns inte om jag ens orkat ta bort dem från sajten :-(

  * har inget “lägsta pris” eller bästa pris eller så, skicka ett bud så överväger jag det alltid. Jag gav 10.000 med moms då var lagret värt 5000 enligt säljaren. Så räkna baklänges, låt säga 3000 för lagret och detsamma för sajten så är jag nöjd. Plus att du får betala frakten av grejerna då, ska kolla

  * sajten ligger på eget konto på one.com, bara att ta över alltihop rakt av utan avbrott

  #160877
  fgrsv
  Deltagare

  Mellan 1 november och fram till idag (2015-01-11) har det varit cirka 700 unika besökare på sajten.

  Jag tar snart nästan vilket bud som helst, eller så skänker jag bort grejerna till röda korset. Men de har ju ett visst värde för dem också, så inga struntbud bara för det. Köper någon den för 7000 så skänker jag gladeligen 2000 till första bästa tiggare :-)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.