Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Att synas på nätet #133332

    Vart hittar jag information om vilka bloggar som har många besökare?

    som svar på: Medlemspresentationer – Berätta om dig själv! #118926

    Jag heter Mia Ekström och är snart 32 år. Jag driver sedan 2004 en enskild firma. Från början var det meningen att firman skulle syssla med konsultverksamhet inom redovsining/ekonomi. Vilket den också gjort från och till. Jag har hela tiden drivit företaget som bisyssla men är sedan ett par månader tillbaka tjänstledig på deltid från min anställning för att satsa mer på företaget. Eller snarare för att slippa ägna alla kvällar åt företaget.

    Jag öppnade min första webbutik 2007, anteckningsboken.se. Jag använde mig då inte av någon ehandellösning. Jag sålde egendesignade anteckningsböcker och almenackor. Men tröttnade snabbt på detta, men det blev min första sväng in i ehandelsvärlden.

    År 2009 var det dags igen. Jag letade efter ett namnsmycke men hittade inte vad jag sökte, utan tillverkade ett eget smycke (tror faktiskt att jag beställde de första smyckedelarna hos barapyssel.se som presenterats sig i denna tråd). Detta blev starten för http://www.lagnoviken.com där jag säljer namnsmycken, gravidsmycken, accessoarer och hudvård. Från början använde jag Fortnox webblösning men sedan årsskiftet har jag bytt till Textalk och är jätte nöjd. Målet var att utöka verksamheten och med det öka försäljningen. Jag kan redan nu säga att jag ser en skillnad. Julen är, som för många andra, mina bästa försäljningsmånaderna.

    Jag driver även webbutiken http://www.kooger.com där jag säljer en bärsele för det växande barnet. Jag äger varumärket Kooger sedan 2009. Denna webbutik har jag hos Fortnox.

    Under 2010 drog jag i gång ett nytt projekt jag startade ekopresent.se en sida som aldrig kom igång vilket gjorde att jag valde att lägga ner och bara satsa på Lagnöviken. För ekopresent valde jag wikinggruppen som webbleverantör. Men denna lösning passade inte mig, jag var alldeles för låst och kunde inte ändra design eller annat själv.

    Målet är att kunna leva på företaget på heltid därför satsar jag nu hårt på http://www.lagnoviken.com.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)