Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #186503
  al3xh4ll
  Deltagare

  Detta hör inte hemma “Köp & sälj”-forumet utan borde flyttas.

  On topic: BytBil, KVD?

  #171736
  al3xh4ll
  Deltagare

  REA! Nu vill jag bli av med dessa domäner så fort som möjligt. Någon hundring så är den din.

  #170351
  al3xh4ll
  Deltagare

  Extrabatterier.se är nu såld. Resterade är fortfarande till salu.

  #178207
  al3xh4ll
  Deltagare

  Löste ett liknande problem på följande vis: skapa en HTML-fil med en heltäckande frame som visar valfri webbsida. Lägg sedan till i koden, öppna html-filen och aktivera fullskärmsläge i webbläsaren. Voila!

  #177625
  al3xh4ll
  Deltagare

  @Joel 81697 wrote:

  Beror på! Är det en typ av produkter man köper många av eller en av? En gång i livet eller flera gånger i livet?

  T.ex Studentskylt.se är att föredra före Studentskyltar.se.

  T.ex Tavlor.se är att föredra före Tavla.se.

  Där sa du något, smart tänkt! :)

  #177378
  al3xh4ll
  Deltagare

  Google kommer troligtvis inte att ta bort indexeringen endast för att länken tagits bort. Ange instället i din HTML att du inte vill få din shop indexeras med noindex.

  #161220
  al3xh4ll
  Deltagare

  @ortax 81188 wrote:

  Det är inte så enkelt alla gånger som att uppgradera hårdvara. Utan en del system och oftast Open Source har okomprimerad kod.

  T.ex: En webbutik har mycket förfrågningar till databasen hela tiden. Det kan handla allt ifrån att hämta och presentera produkter till att hålla koll på vem som loggar in i butiken. Dessa “anrop” tar både på prestanda, server och trafik.

  Vet inte vad du menar med “okomprimerad kod” (ooptimerad kanske?) men jag fattar vad du menar, visst kan system vara olika effektiva, men i teorin skulle jag ju kunna ha ett kasst system och en MySQL databas som klarar miljontals iops och då tuffa på med mina ondödiga anrop. Säger inte att det skulle vara kostnadseffektivt men det skulle ju gå :)

  #161192
  al3xh4ll
  Deltagare

  @Boxday 81173 wrote:

  Tror det blir svårt att ens få i stockholms län om din budget är 100-200kr/kvm/år vilket jag antar är det du syftar till. Pratar du per månad så finns det nog goda möjligheter. Kan kolla med en kollega som äger logistik/industrifastigheter. Tror nog du skulle landa mellan 900-1500kr/kvm/år om du vill ha det i förort till innerstan, typ vällingby eller liknande. Skicka ett pm om du vill att jag skall sätta er i kontakt med varandra.

  argit skrev klart och tydigt kvm = kvadratmeter, delvis YTA och nämnde inget om pris över huvud taget. Tråden är dessutom 5 månader gammal så tveksam om det ens är aktuellt längre.

  #161137
  al3xh4ll
  Deltagare

  @Krus 80460 wrote:

  Enda negativa är när man växer och behöver mer avancerade system som kan hantera mer produkter.

  Varför behöver man det? Räcker det inte att köpa mer trafik/uppgradera sin serverhårdvara så att databasen klarar av mer? Vad är det som gör att system som exempelvis woocommerce inte är lika skalbara som annat?

  #161135
  al3xh4ll
  Deltagare

  Ni har fått mail utav mig. Undrar bla. hur stort lager ni sitter på? Vissa av produkterna tex. duschmunstyckena verkar inte finnas i lager, är det en slump eller medvetet (beställningsvara)?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)