Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #172421
    aniek11
    Deltagare

    Hej Ville,
    jag tycker att du har jättefina grejer och dina bilder ser bra ut! Lycka till!

    #172420
    aniek11
    Deltagare

    Hej Bror,
    tack för din kommentar! Som jag sa ska jag jobba nu på designen. Tack för den tipsen om 50lappen.se! Lycka till själv med butiken!

    #172313
    aniek11
    Deltagare

    Hej mina vänner och tack för alla kommentarer! Jag har inte varit här på ett tag. Jag fick hård kritik för min logo men det förtjänar jag förmodligen:) Emill, tack för dina inlägg, jag ska ta hand om den grejen med logon och har redan kollat Elance! Önskar alla lycka till med webbutiker!! Det är inte alls lätt att synas på internet:( Flera jobbnätter framför mig.
    Hälsningar!

    #171891
    aniek11
    Deltagare

    Emill vad snällt av dig att göra ny logo åt mig! Angående den jag har just nu – känner du Fiverr.com? Då säger det redan allt. Men om man betalar lite pengar så får du kanske skit logo:rolleyes: I alla fall tycker jag om min nuvarande logo, problemet är att den är gjord i photoshop som du säger och det går inte att förstora den som man vill:( Och den set inte så bra ut, t.ex på facebook.

    BigFish tack igen för dina synpunkter! Jag ska ta kontakt med Textalk idag och kolla vad de kan göra för mig:) Det är alltid bra att lysna på någon (som du) som forstör sig på de grafiska grejerna:)

    Ha en bra dag ni!!

    #171840
    aniek11
    Deltagare

    Hej BigFish och tack för din feedback! För tillfället har jag ingen möjlighet att ändra logon för att det var inte jag som skapade den utan jag betalade pengar för någon som kunde göra det åt mig. Du har helt rätt i att det vore bättre att ändra lite på bakgrund men för tillfället har jag inga pengar :D för att anlita någon som kan designa min sida och själv är jag inte alls duktig på det;) Jag använder bara ett av färdiga färgteman som Textalk föreslår. Men i framtiden vill jag absolut att förbättra många grejer!
    Tusentack för alla dina kommentarer!

    #171834
    aniek11
    Deltagare

    Tack August Eriksson!

    • När jag håller musen över de övre kategorierna försvinner texten, tona gärna ner den istället för att låta den försvinna.

    Det har jag inte märkt! Det måste jag ändra!

    • Kortbetalningen i kassasidan, ange att man kan betala med Visa, Mastercard osv… Många förstår inte vad Dibs eller textalk är
    Ja, det ser lite dumt ut , nu när jag ser på det: Textalks säkra kortlösning. Transaktionen sker via DIBS.:D
    Tack för dina kommentarer och lycka till med din fina butik!

    #169485
    aniek11
    Deltagare

    Hej Bror,
    det går inte att genömföra beställning! Jag försöker köpa några produkter men det kommer hela tiden meddelandet “Du har inte fyllt i alla fält som behövs” fast jag gjorde det! Vad är det som är fel?

    #169302
    aniek11
    Deltagare

    Själv, tycker jag att din butik sur jättetjusig ut! Den är fin, tydlig; man ser på en gång vad kan man köpa, hur kan man betala osv. Ju, jag måste erkänna att jag gillar vad du säljer, jättefina grejer! Wow, du bjuder även på frakten! Hur kan det löna sig för dig om du säljer så billigt? Hur kan det löna sig överhuvudtaget med frifakt, kan någon säga mig? Jag kämpar själv med att öpnna min egen butik men har inte råd för att bjuda på frakten:(
    Anyway, lycka till med butiken! Jag kommer absolut att beställa något inför julen:)

    #168881
    aniek11
    Deltagare

    Hej Bslask!
    Tack för goda råd uppmuntran! Just nu satsar jag på att lära mig bokförings grunder och det verkar inte så jätttteeesvårt som man tror i början. Jag testar också UniBas och jag är jättenöjd med den. Jag tänker köpa den när butiken startas. Man kan lära sig också ganska mycket om bokföring från sådana bokföringsprogram, tycker jag:)
    Ha en bra dag!

    #168777
    aniek11
    Deltagare

    C. Larsson – jag håller med dig fullständigt. Även om man anlitar någon så vill man ha samtidigt koll på sin egen ekonomi och bokföring. Därför sitter jag och pluggar varje dag:) Jag tänker starta i januari så jag har lite tid kvar på mig. Fast jag tänker köpa också någon bra bokföringsprogram och då och då anlita någon som kan hjälpa mig med det svåraste.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)