Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #122384
    anja
    Deltagare

    Jag håller med om produktbilderna. En annan sak är att på många produkter t.e.x maskeradkostymerna och flera andra, är att om man klickar på -Se större bild så öppnas ett nytt fönster som är gigantiskt men det finns ingen scroll (vilket man inte borde behöva, så stora bilder känn lite konstigt) vilket gör att man bara ser halva produkten.
    Och även om du ska vara billigast så vill man inte att det man köper känns billigt.
    /Anja

    #121034
    anja
    Deltagare

    Jag använder en byrå som heter Coldvision.se och de är fantastiska. Jag betalade en del för själva butiken men sedan kostar det ingenting i månaden och varje gång det dyker upp något eventuellt problem (och det är inte speciellt ofta) eller jag kommer på någonting jag vill ändra så fixar dom det. Och jag vill nog påstå att de fakturerar för “mindre” tid än de lägger ned. Dom är helt fantastiska, och ingenting är omöjligt. Rekommenderar dom helhjärtat till alla som ska starta butik eller har butik. Och om man dessutom inte kodar själv, så som jag, så kan det räcka med att man ska lägga in t.e.x ett ytterligare betalsystem bli ett jätte projekt. Det är också väldigt tidskrävande. Nu låter det som om jag är sponsrad av dom eller har andra fördelar men så är det inte. Men de förtjänar all “cred” man kan få.

    #120518
    anja
    Deltagare

    Det skulle jag inte göra, det håller inte alls speciellt bra. Och i sådana fall ska du ha en textil som är helt utan elastitet, typ lakansväv, för att det ska bli ok. Det ser bra ut men efter en-två tvättar så brukar det lossna delar av trycket. Kanske det håller bättre om man handtvättar men det är nog lite mycket begärt av en kund? Med andra ord det är stor skillnad om man gör det via ett tryckeri.
    Kanske låter jag väldigt negativ? Men jag vill verkligen bespara dig reklamationerna som kommer dyka upp efter ett par veckor när de har tvättat tröjan.
    /Anja
    Adele Krokbecks Specerier

    #119247
    anja
    Deltagare

    Jag är ju en “bildnörd”. jag tycker det är lite skräpiga bilder, framförallt när man förstorar dom. Det blir bara en pixlig massa. Det finns ju ingen vits med en förstoring om den är sämre än ursprungbilden och dessutom är samma bild. Så jag skulle satsa på bättre kvalité, dina produkter känns mer åtråvärda då.
    Men annars tyckte jag att den såg fin ut. Lycka till!
    /Anja

    #119029
    anja
    Deltagare

    Jag heter Anja. Jag öppnade min butik för ca:1 år sedan. Från början var vi två, ett tag var vi tre och nu är det bara jag. Vi hade som idé att öppna en e-handel som sålde köksutrustning, grytor, porslin, knivar m.m. från frankrike. Vi hade olika uppfattningar om vad som kändes franskt och vi har haft två ryssar som har byggt handeln (OsCommerce), en som byggde och en som gjorde designen. Så resultatet blev inte så franskt. Min kompanjon fick ett jobberbjudande som hon inte kunde tacka nej till så där försvann hon. Det visade sig att vinstmarginalen på de sakerna som jag/vi tänkt på från början var minimala och väldigt dyra i inköp så där fick jag tänka om. Så nu säljer jag porslin, glas, och annat från tyskland, frankrike och sverige. Det har varit ett stort projekt som tagit lång tid men fördelen med att vara helt själv är att jag inte behöver fråga någon, nackdelen är att allt blir ett projekt hela tiden. Bara skriva ut fraktsedeln första gången var ett projekt. Fotografera alla produkter, fixa alla bilder, lägga upp dom, annonser, nyhetsbrev, packa…ja, ni vet. Jag har ett “vanligt jobb”, jobbar som lärare i grafisk form och komunikation och det är jätte roligt men målet är ändå att jag ska kunna jobba heltid med butiken i framtiden. Jag betalade en faktura på en levernas för första gången, förra månaden, med pengar som kommit In. Det vill säga jag behövde inte betala med min lön som tidigare. Det var ett stort ögonblick! Där befinner jag mig nu, i ett kort lyckorus tills nästa faktura kommer.

    #118947
    anja
    Deltagare

    …det är klart att mailadressen ska stå där.
    Tack!

    #118928
    anja
    Deltagare

    Hej, det är ett par saker som jag reagerar på. En sak som säkert bara är en miss, det är ett annat teckensnitt på (Beco Potty) sidan. Och toppmenyn försvinner när man gå in i en kategori (bilderna, rubrikerna är förmodligen fellänkade).
    Bilderna är lite “mycke” vissa är frilagda, vissa inte och det är ju inte ovanligt men däremot så blir det lite mycket när vissa har ramar med tanke på att bilderna har olika storlekar också. Lite väl många bilduttryck. Jag kan tycka att man kanske ska vara mer konsekvent med sina bilder men det är ju en smaksak, en högst personlig åsikt.
    Men den var väldigt fin tycker jag. Lycka till!
    /Anja

    #118927
    anja
    Deltagare

    Ja specerier är tänkt som en fortsättning. Vi har tänkt sälja marmelader, salt, kryddor med mera i förlängningen men det är därför det inte står på sidan eller i adressen än.
    Och kontaktinformatinen står ju längst ned på sidan hela tiden på alla sidor och vi har ju en kontaktruta där man direkt kommer in i ett formulär? Hur ska det se ut? Men telefonnumret står inte ser jag nu, det måste jag lägga till. Tack!

    #118868
    anja
    Deltagare

    Hej jag är helt ny på forumet och letar just efter E-Handelsträffar och nätverksgrupper som ses i bland. Hade gärna kommit till Sundsvall om jag hade fått ihop logistiken. Men det kanske finns fler träffar på gång? Jag bor i Stockholm. Jag har varit på en del seminarier och mässor men vill verkligen träffa just andra E-handlare.
    Hälsningar Anja
    Adele Krokbecks Specerier

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)