Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #182774
    Balanscykeln.se
    Deltagare

    Jag tycker att det är kul när den/de som ligger bakom ett mindre företag har en liten presentation med bilder och berättar hur butiken startades.

    @Paola 88628 wrote:

    Jag har en bild på mig själv under “om oss”, tror väl att om någon tagit sig dit så vill de se mer om företaget och då känns det bra att bjuda på lite personlighet. :)

    Jag ser då ingen bild. :)

    #182773
    Balanscykeln.se
    Deltagare

    @hensko 88580 wrote:

    Tack Kryllem och Bigfish!:)

    Jag kommer ha ett ganska allmänt, eller intet sägande, firmanamn då jag har som plan att bedriva olika verksamheter framöver (utöver e-handel), men samla dessa under samma firmanamn. Namnet i sig hoppas jag inte kommer verka fuffens eller liknande av anledningen att det inte påminner om/kopplar till webbutikens namn, men det kommer framgå tydligt att firman står bakom webbutiken och även finnas en separat hemsida för firman där dess olika verksamheter framgår.

    Känns det som ett bra koncept, eller kan det väcka misstankar med företagsnamnet?

    Det är ett vanligt sätt att driva webbutiker på. Jag gör samma sak själv, då företaget som äger webbutiken heter ML Cykel.

    #182772
    Balanscykeln.se
    Deltagare

    @NiclasA 88586 wrote:

    Vi lade till det så att vårt system automatiskt skapar ett kvitto av en betald faktura. Detta kan sedan hämtas hem som underlag för bokföringen via kunden kontrollpanel.

    Det låter smart, ska kika på en sån lösning jag med.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)