Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 188 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #182680
  bigfish
  Deltagare

  Jag håller med Kryllem, jag tror det är väldigt viktigt att ha ett domännamn som är samma eller väldigt likt företagets namn.

  Om jag personligen tex klickar på en reklam bild för ett företag som heter en sak och sedan kommer till en hemsida som heter något helt annorlunda så tror jag först att jag hamnat helt fel och går tillbaka och försöker klicka på reklamen igen. Om jag då kommer till samma sida så är risken stor att jag tror att det är något fuffens och skiter i att köpa något om det förstås inte är en väldigt, väldigt proffsig sida som ser seriös ut men bara kanske.

  Det är nog väldigt viktigt då att du har företagets namn på ett väldigt läsbart och synligt ställe på hemsidan så att folk vet att de hamnat rätt och så att det inte står olika namn överallt.

  #182435
  bigfish
  Deltagare

  Tack Henrik! :D

  #182425
  bigfish
  Deltagare

  Tack C.Larsson! vad snällt! :)

  #181520
  bigfish
  Deltagare

  Hej allesammans,

  Bumpar denna tråden då mönsterskyddet till mina kalaspåsar/godispåsar fortfarande är till salu.

  I priset Ingår även:
  Happy fish hemsida
  happyfish.se, domännamn
  gladafisken.se, domännamn
  Alltförbarnkalset.se, domännamn
  Alltforbarnkalaset.se, domännamn
  Happy Fish facebook sida
  Och några fiskar beroende på hur många som är kvar.

  Känner du någon eller vet ett företag som skulle vara intresserad av att köpa mina designer?
  hör mer än gärna av er!
  Jag ser hellre att mina designer används än inte alls. Happy Fish betyder
  väldigt mycket för mig, det är ju min lilla “bebis” på sätt och vis, löjligt nog,(jag har inga riktiga barn bara för att påpeka det he he).
  men jag hjälper mer än gärna till även efter köpet i den mån jag kan och har tid.

  Prisfrågor och mer detaljer om mönsterskyddet tar jag via mejl eller pm med de som är intresserade av att köpa designerna.
  Har ni andra frågor och funderingar hör mer än gärna av er.

  Tack på förhand för all hjälp!

  Mvh
  Monica Kreitz

  monica.kreitz@happyfish.se
  http://www.happyfish.se
  https://www.facebook.com/gladafisken

  #181114
  bigfish
  Deltagare

  Hej Tomped!

  Tack för dina omtänksamma och värmande kommentar! :)
  Vad kul att du också följt mig och det gör mig verkligen glad att höra att du blev inspirerad.

  He he om jag är så bra på att skriva tror jag inte men mina vänner brukar säga att öppenheten och passionen är det som gör mina texter läsbara he he.

  Verkligen ett jättestort tack För din kommentar! Det betyder väldigt, väldigt mycket för mig och värmer verkligen. Och äh det gör inget att du inte kan bidra med med något tips om något företag, Jag skriver här i desperation för att jag själv har svårt att hitta fler företag och intressanter. Och tro mig det är inte lätt att hitta dem!
  Bara din fina kommentar och lycko önskning är ett stort bidrag! Och gör mig väldigt glad!

  Tack Tomped! :)

  PS. Detta känns ju nästan som julafton fast ändå inte! Jag känner mig lite generad och överväldigad att få så värmande kommentarer! Tack!

  #181106
  bigfish
  Deltagare

  Hej Dan!

  Jätte Tack för dina vänliga och omtänksamma ord. Jag ser hela resan som en del av livs erfarenheter, väldigt lärorikt och intressant både ur företags perspektiv och insikter som jag lärt om mig själv.

  Tack, men det är så svårt att vara stolt över sig själv då jag naturligt har väldigt lätt att ta tanke till handling. Som kreatör så blir jag väldigt taggad på idéer och får en kick av dem om det är något jag gillar, blir inspirerad av eller tycker är kul. Jag har lite av det motsatta problemet att jag inte kan förstå att folk inte tar tag i sina idéer. OM de såklart inte har väldigt stora hinder som tex sjukdom, pengar, tid etc. Men jag insåg att när jag växte upp att det kanske inte är så många som tänker så.

  Tack för att du är öppen och ärlig och jag förstår. Jag har ”misslyckat” med en hel del projekt med innan fast Happy Fish är mitt första stora ”seriösa” projekt. Det är så skönt att man kan skriva på det här forumet då det är så fruktansvärt svårt för många att förstå hur mycket arbete och vilja det ligger bakom att både starta och driva ett företag. Det är inte bara att göra saker, även om man såklart bara måste börja någonstans.

  Tack, Dan jag vet inte vad jag skall säga. Det är väldigt uppskattande och rörande att du har följt en. Det piggar upp, tack! Känner mig mer stolt över det än hela resan he he
  Även lite förvånad över att någon orkade läsa igenom min massiva text.

  Jag har försökt fråga några av dem dock så är det mindre företag som köpt in mina produkter och de har inte så stora budgetar plus så krävs det väldigt mycket jobb.
  Det hade varit mest lönsammast för ett företag som kan ta hand om hela ledet tex ICA då de både skulle kunna tillverka dem och sälja dem.
  Eller näst lönsammaste att vara en grossist Och sälja dem vidare som tex företaget happy party (pictura).

  Jag skall ta och försöka skriva ned lite saker jag lärt mig under resan, när jag har tid, som jag kan dela med mig av här på forumet.

  Återigen jätte stort tack Dan!

  Ps. Jag vill bara säga att jag tror att många människor underskattar entreprenörer om de inte lyckas tjäna flera miljoner. Jag har fått den uppfattningen i alla fall.
  Så Jag vill bara säga hatten av till er alla som driver ett företag och ger allt, oavsett hur mycket ni omsätter, även om ni går minus!
  För att driva ett företag och verkligen ge allt så krävs det otroligt mycket driv, vilja och hjärta!

  #181103
  bigfish
  Deltagare

  Ännu ”Kortare” sammanfattning.

  Hej!

  Mitt namn är Monica Kreitz och jag driver företaget Happy Fish som tagit fram fiskformade kalaspåsar.
  http://www.happyfish.se

  Påsarna passar perfekt till fiskdammen, kalas med vatten tema, piratema, dekoration, båtklubbar, som goodiebag, presentpapper med mera!

  Jag har även tagit fram kaninformade kalaspåsar som passar perfekt till påsk! Jag tror inte att kaninen kan bli populärare än påskägget men den är en värdig kandidat! Andra teman kaninen passar till är, cirkustema, (varför inte som en popcorn påse till cirkusar), magi, djurtema, alla hjärtans dag.

  Jag har verkligen jobbat jätte hårt med att ta produkten från ide, till fysisk produkt och till butik. Men Tyvärr så kan jag inte längre driva företaget då jag varken har råd, ork eller erfarenheten.
  Därför behöver jag er hjälp att hitta ett företag eller en person som kan tänka sig att ta över mina mönsterskydd.
  jag har hört av mig till ALLA möjliga företag (både i och utanför Sverige) men tyvärr fått nej då de inte vill ta in utomstående designers. Det vill säga de vill sköta allt själva, från ide till fysisk produkt.
  Så nu vet jag inte vart jag skall vända mig eller ta mig till längre.
  Alla som har köpt och sett fiskarna älskar dem, stora som små och det skulle vara så fruktansvärt hemskt jobbigt att behöva att se en produkt försvinna i intet då folk faktiskt köper dem och vill ha mer.
  Happy Fish betyder jätte mycket för mig och jag vill så gärna se att dem hamnar hos ett företag som kan ta hand om dem.

  Känner du någon eller vet ett företag som skulle vara intresserad av att köpa mina designer?
  hör mer än gärna av er!
  prisfrågor och mer detaljer om mönsterskyddet tar jag via mejl eller pm med de som är intresserade av att köpa designerna.
  Har ni andra frågor och funderingar hör mer än gärna av er.

  Tack på förhand för all hjälp!

  Mvh
  Monica Kreitz

  monica.kreitz@happyfish.se
  http://www.happyfish.se
  https://www.facebook.com/gladafisken

  Happy Fish är ett litet företag som vill göra godispåsen till en del av presenten och sprida glädje genom färg och form.

  #180693
  bigfish
  Deltagare

  Bumpar denna tråden då jag gärna vill få domännamnet sålt innan slutet av Feb.

  Sänker priset till 10 000 kr exklusive moms.
  För snabb affär kan jag kanske sänka priset lite till.

  Om ni har frågor så mejla mig gärna!

  #179071
  bigfish
  Deltagare

  Jag special beställde dem från Polen. Har skickat dig ett pm.

  #179069
  bigfish
  Deltagare

  Jag vet inte om det hjälper men jag har ett par lådor med måtten, längd 44 cm, bred 14 cm, höjd 3 cm som jag kan sälja.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 188 totalt)