Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #178100
    Carolinuss
    Deltagare

    Hej Richie72,

    Jag heter Caroline och arbetar för det webbaserade fakturerings- och bokföringsprogrammet e-conomic. Med e-conomic slipper du ladda ner programvara och du har alltid tillgång till din redovisning i molnet, när du vill och var du vill.

    På den här sidan kan du läsa mer om priser, funktioner och hur e-conomic är uppbyggt. Kontakta gärna vår hjälpsamma och ekonomiskt kunniga support om du har några frågor om e-conomic!

    Lycka till!
    Vh. Caroline, e-conomic.se

    #177721
    Carolinuss
    Deltagare

    Hej,
    Jag heter Caroline och arbetar hos e-conomic. I början av året ändrade vi vår prisstruktur. Den är nu mer baserad på hur aktiv du som kund är dvs. hur mycket du använder programmet. Se de nya priserna här: http://www.e-conomic.se/priser.
    Vi hoppas att du hittar en lösning som passar dig och kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

    Vh. Caroline
    e-conomic

    #177720
    Carolinuss
    Deltagare

    Hej,
    Jag heter Caroline och arbetar hos e-conomic.
    Det stämmer att e-conomic inte kan hantera den här typen av momsredovisning automatiskt. Här hittar du en förklaring på hur det görs manuellt:
    wiki.e-conomic.se/moms/nyamomskrav

    Skulle du köra fast eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta vår support på 08-562-766-90, se http://www.e-conomic.se/support

    Vh. Caroline
    e-conomic

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)