Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #174041
    cea
    Deltagare

    Egen domän per språk ger dig minst huvudvärk, för detta och i allmänhet. Du överlever helt klart utan SSL men ett multi-domän SSL är inte så himla dyrt.

    #173625
    cea
    Deltagare

    Vi har ca 3% bortfall. Hade runt 10% ett tag sen vi bytt till nya doubleclick-cookien men det gick tillbaka sen när vi la in en fallback till vanliga cookien.

    #171297
    cea
    Deltagare

    Tack för tipset SamH!! Antar att det är det här paketet du har: https://www.sofort-bank.com/eng-DE/products/business-account/ ?

    De verkar ha lagt på en månadsavgift på 10€ men det kan jag leva med.

    #171189
    cea
    Deltagare

    Stefan, för att svara på din fråga. Amazon är ok att sälja via. Lite småkrångligt att komma upp men sen är det ganska simpelt. De har gammal backend som är lite trist att jobba med och de är inte så bra på automatisering för att tex synka lagersaldo men man vänjer sig. Vår försäljning där är inte galen men helt klart värt investeringen. Fråga på om du undrar nått specifikt. Kanske ska skapa ny tråd för det iofs och inte klottra ner den här.

    #171188
    cea
    Deltagare

    Tommy, kan du dela med dig av din kontakt hos Barclays? Skeppa gärna via PM.

    Har idag konto i UK via Nordea men de chockhöjde nyss avgiften så vi vill byta. Har för övrigt också konto i Finland via Nordea. Vill även öppna ett tyskt konto men det var fett dyrt. Någon som har tips på tysk bank med vettiga avgifter som är ok med ett svenskt företag som kontohavare?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)