Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #154006
    chrille
    Deltagare

    Jag var på mässan i våras. Det var en riktigt spännande upplevelse, sjukt stor mässa och det går att hitta allt och lite till. Ett par tips:

    Språket
    Eftersom det är en import/export-mässa kan många skaplig engelska. Dock rekommenderar jag att du har med dig en tolk, i alla fall någon dag. På så sätt kan du enkelt och effektivt kommunicera rätt med säljarna och spara in en mängd missförstånd.

    Storleken
    Mässan är riktigt stor och jag rekommenderar att du har bra koll på vad du är ute efter innan, detta eftersom det går att få tag på allt. Jag såg affärsidéer överallt men man tvingas att hålla igen och tänka på anledningen man kom dit för. Detta gäller väl alla mässor, men eftersom den är så stor är det extra viktigt här.

    Transport
    Kolla upp om hotellet har transfer till och från hotellet, är det ett bra hotell i närheten bör det finnas. Detta eftersom kön till taxi när du ska därifrån kan vara väldigt lång, vilket gör att du får vänta någon timme.

    Hotell
    Det är väldigt varierande gällande hotellens standard. Vi bodde först på Kai Rong Du International Hotel och sedan Hotel Elan (Guangzhou Hotel-elan Official Website – Guangdong – Online Reservation).

    Rekommenderar inte Kai Rong Du, det lät väldigt bra och nära mässan men kackerlackor, dålig service etc drog ned det.

    Hotel Elan ligger en bit ifrån men de har transfer och är ett bra hotell. Det är ett litet designhotell som kanske har sett sina bästa dagar men i Guangzhou-mått är det bra.

    Markets runt om i staden
    Vi var på en del markets i Guangzhou men många av dem var tomma då alla var på mässan. En del var dock riktigt bra, så det är helt beroende på vad du är ute efter.

    Sammanfattningsvis så var det en väldigt bra och kul mässa som jag definitivt skulle kunna tänka mig att besöka igen om jag har produkter jag är på jakt efter eller om jag är på jakt efter fabriker som ska tillverka utifrån en egen produktutveckling.

    #105513
    chrille
    Deltagare

    Tittade på butiken lite snabbt och den ser riktigt bra ut!

    Det jag dock saknade på direkten och som jag tror spelar stor roll för besökaren/kunden är mer information om företaget bakom e-butiken. Det är jättebra med fullständiga kontaktuppgifter och företagsuppgifter (mer än vad många andra e-butiker har) men jag får ingen bild av företaget.

    Sen en enkel sak: Jag går alltid längst ner på sidan för att snabbt hitta köpinformation, kontaktuppgifter o.d. men där var helt tomt. Lägg gärna till snabblänkar i botten.

    Små saker som skulle kunna tänkas öka avsluten ytterligare skulle kunna vara tydligare knappar/länkar för “lägg i varukorg”.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)