claes

Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #150386
  claes
  Deltagare

  Som kund till t ex Dell &%#&# hatar jag dessa uppdelningar, man känner sig alltid osäker på vad som är dyrast, bäst eller annorlunda.

  Dell delar upp i “För hemmet”, “För mindre och medelstora företag”, “Offentlig sektor” och “Större företag” och dessutom finns bara vissa produkter under vissa rubriker och även när det finns samma produkt under flera rubriker så kan det skilja i konfiguration etc.

  Säkerligen någon amerikansk management-MBA som räknat ut att man kan maximera ordervärdet i snitt på några miljoner förvirrade kunder om man gör så här, men som sagt, jag &#%#& hatar det och har alltid en gnagande känsla av att ha blivit lurad om och när jag beställer från Dell.

  Gör inte så.

  #148855
  claes
  Deltagare

  Haha, ni borde starta en outlet. :)

  Eller varför inte lite PR kring en gemensam readag – typ bokrean – en gång om året för alla hyllvärmare?

  En sak jag har lärt mig av postorder är att man ska göra sig av med sådan skit så snabbt som möjligt, bara bita ihop och ta smällen. Annars ligger felköpen bara på hyllan och retar en, dag efter dag efter dag. Dipp-dipp, glöm och gå vidare.

  #141531
  claes
  Deltagare

  Fantastiska siffror, tack för att ni delar med er.

  De av er som vill mobilanpassa er verksamhet, kommunikation, göra kataloger i iPad-format eller till och med göra egna appar så har vi ett trettiotal studenter som håller på att utbildas i precis detta – plus i affärsmannaskap. Det är en yrkeshögskoleutbildning så dels arrangeras utbildningen för ER skull, dels får studenterna konkreta, jordnära och användbara kunskaper som kan och ska användas här och nu.

  N3P: Mobil Ehandel N3P > Frontpage är en tvåårig utbildning där studenterna får arbeta med kommersiella uppdrag direkt från första dagen, inte bara under deras praktik (LIA).

  Är det någon av er som vill ha kontakt med någon eller några studenter för projekt eller praktik (LIA), maila 5-6 rader UTAN affärshemligheter till marie@n3p.se så skickar hon ut till studenterna. Skolan lägger sig inte i utan det är upp till er att komma överens.

  Normalt sett är studenternas arbete kostnadsfritt, men studenterna är också medvetna om deras värde. Det är en distansutbildning med studenter från hela landet, men givetvis kommer flest från Malmö, Stockholm och Göteborg om ni behöver träffas.

  Utbildningen är till för er och alla andra som tror att framtidens handel kommer ske mobilt, inte bara ehandel utan också handel, inte bara webbshoppar utan också intranät, bokningssystem, mobila plånböcker, logistik och allt annat. Näringslivet har majoritet i vår ledningsgrupp och om någon av er vill ha mer information eller påverka utbildningens innehåll, hålla föreläsning eller på annat sätt bidra så är våra armar vidöppna.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)