Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #109343
    Cratylus
    Deltagare

    Jag skickade ett mail till konkurrensverket och fick svaret att “alla varor som lagligen är satta i cirkulation på den inre marknaden ska vara fria att handla med inom den gemensamma marknaden, detta för att säkerställa möjligheten för s.k. parallellhandel”.

    #109117
    Cratylus
    Deltagare

    Någon som har fler tips på hur man kan hitta utländska leverantörer? När jag söker på Alibaba och Google så hittar jag bara en massa halvsuspekta företag (t.ex. företag som saknar hemsidor alternativt har hemsidor som inte uppdaterats på flera år), likaså hittar jag mängder med företag som utger sig för att vara grossister men som sedan säljer varor styckvis till vem som helst till butikspris som vilken annan webshop som helst. Det måste väl finnas någon slags internetportal där man kan hitta stora och seriösa leverantörer/grossister? Kan tillägga att jag inte direkt letar efter någon specifik produkt.

    #108974
    Cratylus
    Deltagare

    Tack för svaret! :)

    Jag ska kika närmare på försäkring. Är det något speciellt man bör tänka på när man tecknar en som “e-handlare”? Och ungefär hur mycket kan en heltäckande företagsförsäkring tänkas kosta per år?

    /MVH, Cratylus

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)