Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 24 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #165241
    cropverktyget
    Deltagare

    Hej
    Vi har css:at deras varukorg så då behöver du ha lite koll på just css för att få till det på detta vis.

    Du kan kontakta mig på neal@textalk.se, så skall vi nog kunna hjälpa dig få till det.

    /Neal

    #144285
    cropverktyget
    Deltagare

    @team_f 43249 wrote:

    Utvecklingsarbetet verkar också gå väldigt långsamt.

    Är det just dina funktioner som inte kommer som gör att det känns som det går långsamt? Inom kort kommer det släppas en del saker som kommer bli trevliga för användarna så som bildspel och horisontell artikelmeny.

    Här har du hur de två ser ut i en av Textalks butiker. Butiken är dock under uppbyggnadsfas just nu så inte helt färdig.
    http://www.nordicgarden.se/sv/
    Såg att du fått nöjet av att börja använda bildspelet på dina sida!

    Grunden som bygger den horisontella menyn är samtidigt det som kommer ge användarna större designmöjligheter framöver i admin utan att kunna css osv.

    #144162
    cropverktyget
    Deltagare

    @skinza.se 43203 wrote:

    Precis! Jag har fokuserat mycket på att få det stilrent!
    Är det något som kan ändras? :)

    Inget jag kan hitta och jag brukar vara kritisk så kör hårt! :)

    #144145
    cropverktyget
    Deltagare

    @skinza.se 43198 wrote:

    Idag har jag ebutik.se.
    Jag gjorde en skiss i Photoshop, skickade den till Wikinggruppen och de gjorde den mer stilren och “bättre” och där är vi idag. Vi håller på att jobba med den nu.

    Då förstår jag… skall bli intressant och se framöver…tycker definitivt att skissen är mer ren än det du har idag..mindre flikar och snyggare sidfot.

    #144142
    cropverktyget
    Deltagare

    @skinza.se 43196 wrote:

    Vet inte tiden.
    I detta fallet så hade jag själv gjort en skiss på ungefär hur jag ville ha det i PS.

    Så dom bygger bara in skissen och gör vissa justeringar utifrån systemets möjligheter?
    Då din sida ser inte likadan ut idag..inte alla frilagda rutor som i skissen?

    #144140
    cropverktyget
    Deltagare

    @skinza.se 43183 wrote:

    Jag håller på och bygger om butiken och samtidigt har jag valt att flytta till Wikinggruppen. De erbjuder även en unik design gratis.
    Jag får helt enkelt den design jag vill ha (först hjälper de till att ta fram förslag).
    Så här ser förslaget ut än så länge. Vad tycks? :)

    Tycker helt klart att det ser väldigt bra ut och får du det gratis är det ju bara bättre. Vad räknar man i tid på ett sådant projekt då om du får det precis som du vill ha det?

    #144118
    cropverktyget
    Deltagare

    @Parvelito 43169 wrote:

    Det är väl så här att jag hade det stora julhandelshaveriet i relativt färskt minne då, och resonerade som så att det nog inte var läge att investera pengar i anpassningar på en skakig plattform.

    Sedan upptäckte jag i takt med tillväxt att det var fler saker som behövdes för att jag skulle kunna fortsätta den utvecklingen, och blev det än mindre intressant att stöta på om anpassningar. Jag inser ju att det är en hel del pengar att investera i det där.

    Att en plattform får prestandaproblem kan ju hända vilken plattform som helst och det är otroligt trist vilken plattform det än sker i, dessvärre är det ju inget du som kund kan ta ställning till då eller förutse i förväg att det skall ske. Och troligtvis vilken plattform du än väljer kommer dom friskriva sig ifrån sådana misshaps ur ansvarssynpunkt.

    Det är bara beklagligt när det sker… och hoppas bara att din framtida ehandelsleverantör är mer lyhörd till dina önskemål och levererar just de funktioner du efterfrågar.

    #144111
    cropverktyget
    Deltagare

    @Ggaiv 43163 wrote:

    Jag håller med dig. Mycket lustigt svar av leverantören.

    Sent from my Transformer Prime TF201

    Det är inte ett svar ifrån leverantören, då jag inte är inblandad i offertskrivningar. Det är en personlig reflektion över att man släpper det för att inte den andra parten hör av sig, och tycker du inte det är det minsta lustigt om du nu behöver en funktion eller koppling och du är beredd att betala för den och det kan vara av avgörande för din verksamhet att du just behöver den funktionen att du bara låter tiden gå utan svar?

    Jag hade personligen legat på och sett till att jag fått min lösning för att öka min försäljning… men vi tänker väl olika.

    #144110
    cropverktyget
    Deltagare

    @Dan 43161 wrote:

    Ska man behöva tjata sig till att få ge pengar till sin leverantör?

    Sådana leverantörer jobbar jag inte med. De åker ut direkt när de börjar muppa sig och kräva att man jagar dem för att få köpa saker.

    Min tanke var att det är lätt att kritisera och peka på fel och det är mänskligt att saker faller mellan stolarna, samt kan jag hålla med dig om att det inte är proffsigt bemötande om man inte levererar det man lovar, dock om man nödvändigtvis är beroende av en funktion och sen låter tiden gå samt man lever i en plattform i 3 års tid utan att ta upp förfrågan så kan den funktionen inte varit livsnödvändig för verksamheten utan ser det mer som ett önskemål, min personliga reflektion över kritiken bara.

    #144104
    cropverktyget
    Deltagare

    @Parvelito 43150 wrote:

    Jag valde mellan flera hyrlösningar, men en god vän rekommenderade Textalk och med mina kunskaper om ehandel då, så kunde jag lika gärna ta dem som någon annan. Minns dock att jag knorrade lite över att behöva betala 3000kr/extra per år för att inte ha frameset. (Något som försvann för ett par år sedan).

    Textalk är en billig ehandelslösning där man utan tvekan får en del för pengarna, men en del saknas. Jag var på väg att skriva avtal med Certitrade för kortbetalningar, för det passar prismedvetna mindre ehandlare. Det hade dock inte Textalk stöd för, och har det fortfarande inte.

    Payson faktura kom för inte så länge sedan, efter en del väntan.
    Svea har en smidig lösning för faktura och kortbetalningar i samma paket, men Textalk har bara stöd för fakturorna.
    Det är förmodligen fler som kan tänka sig att använda Payer än Bitcoin, men de får vara kund någon annanstans.

    Integration med Tradera är något som tilltalar er kundgrupp, liksom Fyndiq. Jag pratade med någon på Textalk om en offert för integration med Tradera för ett år sedan, men det kom aldrig någon offert.

    Presentkort vore också en trevlig funktion, liksom kanske också funktioner som “de som köpt denna produkt köpte också…”, kassa på egen domän med möjlighet att designa själv och kunna anpassa följesedelns utseende.

    Där har Textalk en del saker att bita i.

    Börjar med Bitcoin, detta är ingen beställare eller ens Textalks ledning som sagt att detta MÅSTE vi bara ha för att ha den bästa plattformen, utan varje utvecklare har fått en egentid som man förfogar över helt själv och vad man vill göra för projekt, där kom det betalsättet in i systemet, se det som egen utveckling, utbildning för framtiden samt inspiration.

    Kopplingen mot Tradera är det beklagligt att du aldrig fick din offert, men tycker du inte det är lika underligt att du låtit det gå utan svar som du nämner i väntan på den om ditt behov var så stort för just en sådan funktion?

    Presentkortsfunktionen kommer inom snar framtid och alla andra integrationer mot betalsätt osv handlar om att få till kopplingarna mot deras api:er, det är inget vi inte tänker leverera men det är samtidigt många andra saker som skall in i systemet och som du nämner så kommer saker pö um pö efter kunders behov samt då när företaget märker en ökande efterfråga.

    Framtiden får visa vad som kommer in först.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 24 totalt)