Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 20 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #180659
    Daniella
    Deltagare

    @Stefan72 84079 wrote:

    rent generellt är det ju bara ett marknadsföringstrick. Kändisen får betalt för att placera sitt namn på vinet och det säljer sen bra och alla är nöjda. (Utom vinköparen ibland då)
    Det är nog få kändisar som verkligen väljer ut ett vin och själv kan stå för att det är gott. Det är möjligt att de smakar på det och själv tycker att det är gott men mer än så blir det ju inte. Per Morberg kan jag ju däremot tänka mig att han har lite mer smaklökar än andra och skulle nog inte släppa sitt namn till vad som helst.

    Lite sent svar men så är det nog helt klart, tror även att det kommer bli vanligare med labels på viner och andra prylar. Finns det något företag som har gjort det eller är det bara kända personer?

    #180118
    Daniella
    Deltagare

    Ja det kan ju vara bra helt klart. Ett måste.

    #180041
    Daniella
    Deltagare

    Hade aldrig hört talas om det innan, men det verkar ju smidigt!

    #179384
    Daniella
    Deltagare

    Jag tror dock att det tilltalar en stor del av Sveriges befolkning, även om det kan verka billigt pga etiketten så behöver ju inte innehållet vara det.

    #179106
    Daniella
    Deltagare

    Ja men han känner jag ju faktiskt igen, tack för svaret :) Ska läsa på om honom nu.

    #178852
    Daniella
    Deltagare

    Med risk för att låta dum nu, men vem är Richard Juhlin?

    #178836
    Daniella
    Deltagare

    @SandL 83155 wrote:

    Vi (jag och några kunniga i branchen) har testat en del “kändisviner” och sk. rockviner. Överlag måste jag säga att du kommer hitta betydligt bättre viner i den prisklassen. Du betalar 20-30 kr extra för en etikett. Sorry att säga det. En grundregel när man köper ett vin bör vara att vingården finns representerat på etiketten, annars är det risk att det tagits in av en agentur som inte bryr sig om kvalitet och eller tappats av vilket företag som helst i Europa, det finns bla. ett sådant företag i Sverige som har stor marknad på Systembolaget, om deras viner håller god kvalitet och är gott eller inte, det är betraktaren med smaklökarna som avgör om det är värt sitt pris. Förövrigt kan man säga att vinbranchen är lömsk, får vi vad vi betalar för med de relativt billiga vinerna? ja det får vi! Med det kan vi tacka Systembolaget för.

    Vad spännande! Har ni lagt ut detta test någonstans? Sen så är det ju helt klart som du säger att den är betraktaren med smaklökarna som avgör. Det glöms ofta bort kan jag tycka.

    #178714
    Daniella
    Deltagare

    Jag tror mig ha läst att Per Morberg är den som kränger mest. Jag testade hans senaste boxvin och måste ändå säga att det var förvänansvärt gott! Detta alltså: http://www.systembolaget.se/dryck/roda-viner/morberg-collection-7326608

    #176525
    Daniella
    Deltagare

    Oj den här tråden var gammal men fortfarande väldigt relevant tycker jag! Är fortfarande stressad men nu är jag ju medlem på den hemsidan som jag fick tipsad till mig och det har verkligen hjälpt. Har lärt mig massor om stress, tycker fler borde upplysas! För många som stressar i dagens samhälle.

    #175292
    Daniella
    Deltagare

    Tack för svar och tips hörni!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 20 totalt)