Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 52 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #161035
    DanielLiden
    Deltagare

    OT: Vi har väldigt goda erfarenheter av Samport i ett flertal år och använder dom nu i både butik och i webshop. Känns trist att behöva byta bara för att t.ex. Sitoo inte stödjer dem.

    Därför vore det schysst med input om Sitoo så man vet om det är värt att byta.

    #161021
    DanielLiden
    Deltagare

    Också intresserad av erfarenheter av Sitoo. Ser bra ut, ringer man företaget får man rejäla svar på frågor. Fysiska kassan ser imponerande ut men kostar en del och jag saknar kortbetalning via Samport.

    #160989
    DanielLiden
    Deltagare

    Textalk fungerar bra för vad det är. Priset är fördelaktigt och de har många bra kopplingar, betalning, frakt, affärssystem etc. Dock sker ingen utveckling av plattformen och den börjar kännas daterad i utseende och funktionalitet.

    #177331
    DanielLiden
    Deltagare

    Normalt sett skapas filen på en server så Prisjakt kan hämta den via en URL. Visst borde man kunna göra som du gjort, men enklast är nog att fråga Prisjakt om det är något fel på filen.

    #177325
    DanielLiden
    Deltagare

    En prisfil är oftast en textfil, på varje rad skrivs en produkt. Raden innehåller information om produkten separerat med t.ex ett semikolon. Informationen kan vara sådant som namn, pris, url till bil etc. Vilken information som krävs är olika berende på vilket system som skall läsa filen t.ex Prisjakt.

    Det du frågar är svårt att svara på. Du måste veta hur exporten går till och ställa in den efter vilket system som skall läsa den.

    #175935
    DanielLiden
    Deltagare

    Jag fick inget svar när jag bad om ett avtal skrivet på svenska, inte det engelska som de skickade till mig för underskrift.

    #175363
    DanielLiden
    Deltagare

    Postnord har gått ned sig ordentligt det här året. Har tyvärr inga tips om hur du skall gå vidare men senast de tappade bort paket och kundtjänst inte kunde hjälpa till så skrev jag till postens kundombudsman. Hjälper kanske om tillräckligt många gör det. Kundombudsmannen@posten.se

    #174897
    DanielLiden
    Deltagare

    Ofta tar man först fram en grafisk profil som innehåller tillräckligt med information för att kunna skapa t.ex. webbsidor utifrån. Den grafiska profilen brukar innehålla en logotyp så jag skulle säga att logotypen kommer först.

    #174768
    DanielLiden
    Deltagare

    Tack för svaret, vi får hoppas på Textalk då.

    #174652
    DanielLiden
    Deltagare

    Använder Textalk och har tittat på Nosto. Det borde ju gå att tagga produkter automatiskt via ett javascript, jag gör något liknande redan men Nosto skall ha väldigt mycket info vilket gör det hela väldigt komplicerat. Dstrombe, har ni inte övervägt att använda en koppling mot Google merchant center och productfeeden där? Då behöver man ju endast tagga varje produkt med produkt-id.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 52 totalt)