Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #184268
    dannesand
    Deltagare

    Hmm. Jag skulle kika lite på någon seo guide t.ex denna: vad är seo och se om det är något där som ändrats. Annars tror jag precis som Magnus att det är redirects som är felkonfigurerade, men det kan också vara on-page som är felstrukturerad i Askås…

    #184238
    dannesand
    Deltagare

    Vad kör du i för system?

    #184237
    dannesand
    Deltagare

    @jogust 90681 wrote:

    Hej!

    Ska starta ett nytt mindre e-handelsföretag och är nu i skedet att välja plattform i denna djungel. På min shortlist står nu Textalk och Starweb. Någon som har erfarenhet av dessa två och kan hjälpa mig vilken jag ska välja? Eller har något annat alternativ att rekommendera? Mitt intryck är att Starweb tar extra betalt för ganska mycket om man inte väljer den dyraste tjänsten Premium. Min initiala marknad är Sverige.

    Tack på förhand!
    Jocke

    Kika på evalent.se har grym support och är riktigt bra!

    #184236
    dannesand
    Deltagare

    Jag skulle trycka på SEO och att utveckla värdefulla inlägg och resurser som knäcker konkurrenterna. Enda anledningen att Google ska ranka dig högre är att du är bättre än de andra sidorna för samma keywords!

    #184235
    dannesand
    Deltagare

    @Thomas THL 88857 wrote:

    Hej.

    Är det lika viktigt som förr att produkturl blir typ takbox-thule-svart-430-liter.html eller funkar det nu för tiden med 1998-product.html?

    Tänker att eftersom keywords verkar vara borta…

    Mvh
    Thomas

    Det stämmer inte att keywords är helt borta. Har gjort en hel del A-B testing där keywords fortfarande spelar en roll. Sen spelar den inte lika stor roll som förut men det existerar fortfarande. URL-strukturen är fortfarande med i Googles guidelines för ranking så räkna inte bort dem…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)