Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #187033
    Dawey
    Deltagare

    @folke123 94705 wrote:

    Anledningen är ju förstås för att man bara betalar för resultat, och därför tar bort en del av risken.

    All seriös SEO leder till resultat. All bra SEO är resultatbaserad. Hos en seriös konsult kan du lämna så snart du vill. Om du inte är nöjd kan han eller hon inte behålla dig som kund.

    Hos många är du dock fast antingen genom avtalet eller på sättet de arbetar, “resultatbaserat” eller inte. Du betalar liksom en hyra för inlänkar, en del av resultaten försvinner när du säger upp avtalet. Men om du anlitar någon som mig, som inte jobbar på det sättet, så försvinner inga resultat om du vill säga upp ditt avtal. Jag tar betalt för den tid jag lägger ner och dina resultat är frukten av mitt arbete. Att se till att du är nöjd är det enda sättet för mig att säkerställa att du stannar, men jag straffar dig inte för att du vill bryta upp. En seriös SEO-expert jobbar dock inte gratis. ;)

    #187031
    Dawey
    Deltagare

    Varför är just det så viktigt att betala genom procent av försäljning?

    Det finns andra sätt att garantera att en kund är nöjd samtidigt som du vet vad du betalar och kan planera en budget efter det.

    #186749
    Dawey
    Deltagare

    Hallå där. Har tittat in nån gång då och då här i forumet under någa år, dock inte så ofta. Men jag upptäckte nyss att jag skapade en profil för några år sedan men har inte hunnit presentera mig eller deltaga i någon diskussion. Så jag tänkte att jag ska väl försöka bättra mig och delta lite.

    Främst jobbar jag med sökmotoroptimering vilket har varit min huvudsyssla under de senaste tio åren. Jag gillar också att skriva, så en del copy har det också blivit. Jag har faktiskt lyckats sälja över 3500 artiklar genom åren. Senaste projektet var att genomföra den mest omfattande undersökningen någonsin av Sveriges bästa webbhotell. I länken kan du läsa mina recensioner och en lång text om hur jag gick till väga. Så om någon har funderingar om undersökningen eller om webbhotell i allmänhet så fråga gärna.

    Jag har också pendlat mellan Kina och Sverige de senaste 20 åren och sysslat lite med import och export. Bland annat gjorde jag ett projekt med lite vänner och lyckades få in en del svenska hudvårdsprodukter i Kina som vi sålde där. Tidigare hade jag en sida med konsulttjänster och tog in en del jobb som konsult, men SEO-uppdragen tog över.

    Hursomhelst gillar jag att hjälpa företag på alla sätt jag kan och jag samarbetar gärna med olika spännande projekt. Just nu håller jag tyvärr på att arbeta om min hemsida med alla mina tjänster och självklart kan man där läsa om min seriösa och framgångsrika sökmotoroptimering på rothlindberg.se, men jag ska uppdatera den här posten när jag hunnit med det sista.

    Trevligt att råkas och god fortsättning allesammans :)
    /David RL

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)