Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #185026
    extraledljus
    Deltagare

    Intressant David. Just Google Analytics är ett verktyg som vi använder mycket av för förstå kunderna. KPMG rapporten visar att hela köpprocessen är viktigt för kunden. Rent generellt så är denna nya yngre generationen mera “mobile-only”. Deras beteende kretsar runt mobilen varav vi på extraledljus jobbar mycket design och anpassar oss till snabbare responstid. Har ni annorlunda strategi för bästa upplevelsen för mobila jämfört med stationära enheter?

    #184961
    extraledljus
    Deltagare

    Läser på tidningen Nyteknik en debattartikel.

    OM GDPR ökar kostnaderna för IT-bolagen kan detta i sin tur leda till högre kostnader för oss som kunder. Hade gärna sett kommentarer från e-handelsplattformarna och från betalningsleverantörerna om vem som ska ta kostnaderna?
    /Dan från
    extraLEDljus

    #184485
    extraledljus
    Deltagare

    Textalk är en bra leverantör som har mycket bra service samt många externa integrationer och moduler. Du kan även själv anpassa utseendet. Textalk ger en bra pris/kvalitet ratio med bra service. De har även en manual med bra beskrivningar som du kan läsa mera om här: http://www.e-handel.info

    Ett tips kan vara att kolla de externa integrationer som du är intresserade av, t.ex. betallösning och logistik. Därefter jämföra om de finns på respektive e-handelslösning. Mejla, chatta och ring leverantörerna för att jämföra och få det senaste informationen -de uppdaterar sina tjänster hela tiden.

    http://www.extraledljus.se – LED fordonsbelysning för Sveriges klimat

    @Fabrikör Stava 91051 wrote:

    Jag håller på och hjälper en släkting att starta upp en mindre webbshop och försöker sätta mig in i djungeln av olika e-handelslösningar som finns och blir mest förvirrad av alla olika. Kraven som jag har på den är att den ska vara hyfsat enkel att anpassa utseendet på med hjälp av css och html för att få det precis som man vill ha det och att det ska finnas färdiga moduler för klarna mm. Jag har tidigare provat för egen del oscommerce men tyckte det var för pilligt.

    Just nu verkar texttalk ganska intressant men har också kollat på jetshop. Vilken av dessa ska man välja? Är också öppen för tips på andra.

    #183907
    extraledljus
    Deltagare

    Testa att vara aktiv på sociala medier – många mobilanvändare är aktiva på Instagram. Läs gärna om att skapa en profilsida på Google Business. Du kanske kan locka kunder lokalt inom ditt område.

    http://www.extraledljus.se – LED fordonsbelysning kvalitetssäkrade för svenska vägar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)