Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #169327
    FaceLifter
    Deltagare

    @daniel.antonsson 69067 wrote:

    Skall dra igång min e butik / även butik på tradera.

    Finns de något bra hjälpmedel för lagerhantering,order m.m. och finns de i så fall något bokföringsprogram man kan para samman på något enkelt men bra sätt

    eller finns de andra bra alternativ. dela gärna med er av era lösningar m.m.

    Kolla sello.se

    #169324
    FaceLifter
    Deltagare

    @Prix 70936 wrote:

    Sellertool suger enligt mig när det kommer just till att ladda upp förändringar. Det kan ta en evighet eller inte fungera alls.

    Inget av verktygen är avsedda för att det ska gå snabbt. Länge sedan jag testade men vill man vara mer effektiv kan man snegla åt håll som t.ex. Sello.

    Jag brukar använda Sellertool till att få överblick över ordrar och annan statistik. Förr använde jag det till att ladda upp annonser men efter att haft massiva problem med synk. så har jag gett upp detta och använder då Proseller.

    Som du säger, ska man ändra något så ska den sedan synka samtliga produkter och det är ju helt och hållet värdelöst. Jag har alltid parallellt arbete vid datorn som jag gör när jag jobbar med de verktygen.

    Man försöker vara så effektiv och ekonomisk som möjligt när man bygger upp ett företag från grunden…kan du dela med dig lite värdefula tips när det gäller just försäljning via ProSeller?

    #169310
    FaceLifter
    Deltagare

    @Prix 70934 wrote:

    Båda suger… Men om man ska använda dem så kompletterar de varandra beroende på vad man efterfrågar. Jag använder i alla fall båda.

    Det som är mitt största problem med ProSeller är att man inte kan ändra priser utan att den måste ladda och sen börja om längst upp på listan…är det då man ska använda SellerTool?

    Vad är skillnaden mellan ProSeller och SellerTool?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)