Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #182571
    Femtioprocent.nu
    Deltagare
    #180646
    Femtioprocent.nu
    Deltagare

    @MagnusP 85773 wrote:

    Ursäkta att jag bumpar in här. Men jag fattar inte riktigt… förutsätter inte WooCommerce att det körs på WordPress som grund-CMS? Eller?
    Är själv i begrepp att starta en liten E-handel och jag har också funderat på WordPress/WooCommerce, då jag har min egen sida redan gjord i WordPress, så jag vet hyfsat hur det fungerar.
    Och som jag har förstått det kan man “pimpa” sin Woo-commerce ytterligare genom att lägga ett “tema” ovanpå. Det ger stor flexibilitet att anpassa sidan på ett optimalt sett.

    Eller tänker jag fel?

    Du tänker rätt.

    Det trådskaparen menade med att “ha det på WordPress” var om WordPress skulle hosta (driva) hans domän eller om han skulle låta ett webbhotell göra det, inte om han skulle basera Woocommerce på WordPress, för det är ett måste.

    Woocommerce är ett plugin till WordPress och båda har olika teman och plugins.

    #180466
    Femtioprocent.nu
    Deltagare

    Prova Misshosting, väldigt smidigt att installera WordPress via cPanel med “plug n play”. Helt okej svarstid från server, största fördelen är att om du känner att du senare vill ha bättre prestanda så hjälper dem dig att skicka över all information till t.ex. en VPS, utan att du behöver göra någonting.

    Enkla backupmöjligheter.

    Bra svensk support och engelsk support finns vid programmeringshjälp m.m.

    #180038
    Femtioprocent.nu
    Deltagare

    Har du något plugin såsom Yoast SEO som har redirect automatiskt?

    Response

    Checked link: http://cosmetictreasures.se/kassa/

    Type of redirect: 301 Moved Permanently

    Redirected to: http://cosmetictreasures.se/varukorg/

    #179946
    Femtioprocent.nu
    Deltagare

    Vi hade liknande problem som ni (femtioprocent.nu), på Google Pagespeed (som ovan länkar till) så fick vi följande betyg:

    Mobil: 27/100
    Dator: 45/100

    Efter otroligt många tester så fick vi detta resultatet:

    Mobil: 63/100
    Dator: 80/100

    Steg 1 (Gratis/kostar): Skaffa CDN (Content Delivery Network). Vi valde Cloudflare då det var gratis och gjorde stor skillnad. Det finns möjlighet att uppgradera för extrafunktioner och fler siter. Funktioner som Minify CSS, Javascript och HTML, cachelagring samt SSL-skydd är en del av de gratisfunktioner som du enkelt kan installera. Sök tillägg: Cloudflare. Du kan vara igång på några minuter. Finns som tillägg.

    Steg 2 (kostar): WP Rocket: Minifiering och sammanlänkning av CSS, HTML, Javascript och Lazy Load-funktion. Väldigt simpelt och effektivt. Finns som tillägg.

    Steg 3 (gratis/kostar) WPSmush: Reducerar bildstorlek utan att göra kvaliteten sämre. Reducerar bilder som du redan har laddat upp och alla du kommer att ladda upp, helt automatuskt. Finns som tillägg.

    Det var allt jag kom nu. Lycka till!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)