Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #182271
    FortnoxJenny
    Deltagare

    @stoh 86760 wrote:

    Supporten på Fortnox tycks inte vara den bästa…

    Behöver hjälp med hur man bokför en egen insättning i Fortnox.
    Jag har köpt varor online på eget visa-kort och behöver nu alltså bokföra det i Fortnox som betalning med egen insättning. Jag vet hur jag bokför detta manuellt, dvs mot konto 2018 osv, men inte hur det skall göras exakt i Fortnox för att det ska bli rätt i bokföringen.

    Någon som kan tipsa?
    Räcker det att skapa ett eget betalsätt “Egen insättning” mot konto 2018?
    Bokför enligt faktureringsmetoden.

    Hejsan!
    Ber om ursäkt för sent svar.
    Vår supportavdelning får inte rådgöra bokföringstekniskt utan får endast ge programmässig support som handlar om funktionerna i våra program. Vi råder alltid våra kunder som behöver hjälp med bokföringen att kontakta sin revisor eller redovisningskonsult för att få bästa hjälpen.

    Önskar dig en trevlig dag.
    Hälsningar
    Jenny- Fortnox Eftermarknadsavdelning

    #182270
    FortnoxJenny
    Deltagare

    @blazern 87906 wrote:

    Vi har precis integrerat vår webbutik hos Wikinggruppen med Fortnox affärssystem. Vi säljer med KCO, PayPal och egen faktura.

    Alla ordrar importeras till Fortnox och lägger sig som obetalda fakturor. Detta är bra vad det gäller PayPal och egen faktura.

    Hur verkar det med Klarna? Måste man sitta och bokföra varje enskild order när rapporten från Klarna kommer eller måste vi integrera någon koppling där också?

    Innan vi gick över till Fortnox bokförde vi klumpsumman som utbetalades en gång/vecka tillsammans med rapporten bara.

    Tips, idéer?

    Hejsan!
    Fortnox har en integration mot Klarna som du enkelt kan använda dig av. Denna integrationen gör att du får inloggningsuppgifter till ett gränssnitt varav du hämtar en återrapporteringsfil från Klarna. Därefter klickar du dig vidare i gränssnittet och verifikationer kommer att bildas på transaktioner med Klarna. Här kan du kika vidare: https://www.fortnox.se/koppling/klarna/

    Återkom gärna till supportavdelningen om du har flera frågor angående integrationen och kopplingen till Klarna, antingen via integration@fortnox.se, eller via användarstödet inne i programmet.

    Önskar dig en trevlig dag
    Jenny A- Eftermarknadsavdelningen Fortnox

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)