Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186395
    Gastrotech
    Deltagare

    Det är häftigt hur små lokala bryggerier har exploderat i Sverige senaste tiden. Hoppas att renoveringen går bra för er. Är ni i behov av barkylar / drickakylar eller lite rostfri inredning så får ni höra av er! Vi har vad ni behöver. Se om det finns något på vår hemsida som uppskattas!

    Jag är ingen expert på regler kring marknadsföring av alkoholhaltiga drycker men jag är en ölfantast med många likasinnade i min omgivning och det är bara att skapa en helt tokig öl som har lite udda smaker med en relativt hög alkoholhalt. Se på omnipollo eller dugges stouts med diverse smaker. Sen försöka sprida ut det i sociala medier så som facebook och instagram. Förhoppningsvis sprids ryktet inom ölkretsarna. Är det begränsad upplaga som tillverkas finns det många samlare som köper utan att tveka.

    Hoppas att det går bra för er!

    #175749
    Gastrotech
    Deltagare

    @Richie72 78556 wrote:

    Precis vad jag tänkte, låter extremt billigt. En nolla till på det priset och man har fortfarande kommit ganska billigt undan i Stockholm.

    Grattis Gastrotech! Snyggt jobbat i den hyresförhandlingen. :)

    Ja, det var inte så svårt att förhandla fram en billig hyra eftersom vi är en av tre delägare i fastigheten på totalt 6000kvm som dessutom förvärvades mycket billigt.

    #175675
    Gastrotech
    Deltagare

    @Richie72 78549 wrote:

    Snygga lokaler. Får man fråga vad ni betalar i hyr per kvm.

    10kr/kvm/månad. Billigt och bra. Synd att lokalerna börjar bli lite för små. Vi diskuterar om vi ska bygga nytt större fast då blir hyran en helt annan.

    #175673
    Gastrotech
    Deltagare

    Då kommer mitt bidrag till tråden. Säljer restaurangmaskiner och storkök och vi har sålt via webshop sedan 2013. http://www.gastrobutiken.se

    Vårt lager är på bottenarea 750kvm och takhöjd ca 8meter. Tillbyggt våningsplan för rostfria bänkar och hyllor samt matplats med kök. Utställning/showroom på ca 150kvm inkl två kontor och rum för server+skrivare

    #175644
    Gastrotech
    Deltagare

    @Qarillion 76847 wrote:

    Vi började med Pyramid 1 feb. Ganska mycket att lära sig, men för vår del fungerar det mycket bra.

    Vi har både fysisk butik och näthandel idag och en hel reservdelar, tillbehör & maskiner som behöver beställas varje vecka. Har du några frågor så är det bara att fråga på, så skall jag se om jag kan besvara dem.

    Hejsan. Vi kör pyramid sedan 2010 och det fungerar ju bra men nu har vi börjat med e-handel och vet inte hur vi ska integrera webbshopparna med pyramid. Hur löste ni det?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)