Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #171513
    Gearnow.se
    Deltagare

    Allt ser bra ut enligt mig, men om jag vore er skulle jag skapa en ny facebooksida och strunta i att köpa falska facebook likes.

    Bra annars :)

    #170923
    Gearnow.se
    Deltagare

    Vänta… måste man ta ut moms? o.O Skämt åsido, men då det verkar som om Chillinations varor är lagliga, varför ordnar du inte med F-skatt och börjar ta ut moms?

    #170894
    Gearnow.se
    Deltagare

    Jag har nu insett att OpenCart inte är det optimala för mig då jag har begränsade kunskaper (eller i princip inga alls) för att kunna hantera den. Därför kommer jag lägga E-handelsprojektet på is och låta den ligga kvar som den är, förhoppningsvis trillar det in någon order då och då ;)

    Stort tack till alla som gav mig feedback! I framtiden ska jag lansera en ny webbshop via textalk som verkar betydligt lättare för mig som nybörjare, nu blir det till att prioritera gymnasiet istället :)

    #170723
    Gearnow.se
    Deltagare

    Tack för alla tips!

    Jag ser till att göra bildspelet på startsidan långsammare och försöka ordna med kategorierna, ta bort de som är ovan och förstöra de i vänsterspalten.’

    Ska även kika på kassamoduler, då jag är nybörjare tar det nog några dagar att lära sig allt men jag uppdaterar när allt är ordnat :)

    #170287
    Gearnow.se
    Deltagare

    Jag håller med Kristeo på allt förutom hur man handlar vid löning, under kvällar (19.00-23.00) säljer jag mest, det brukar även bli ett ökat intresse direkt efter löning.

    Kanske varierar beroende på kategori dock, det jag säljer behöver nödvändigtvis inte sälja på samma sätt som dina produkter.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)