Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #180662

    Använder för egen del Loopia till WP och WooCommerce. Tror det går hyfsat smidigt för den som är helt ny på området också – egentligen bara att installera och köra. Färdiga gratisteman finns på Woothemes. Alltid varit mycket nöjd med Loopia och efter att bytt vid ett tillfälle och sedan återgått till Loopia igen skulle jag inte vilja använda något annat webbhotell. Inte det billigaste men alltid mycket hjälpsam support.

    #179756

    Har samma bekymmer och följer detta. Tydligen kan det ha att göra med att man valt språket “svenska” trots att rutan ska lämnas tom när man valt landet Sverige. Men tycker ändå inte att jag får det att fungera. Verkar helt enkelt svårt att nå sin målgrupp.

    #178894

    Verkar utan tvekan galet. Som annonsör är det förstås redan trevligt med Bing ads istället. Vet inte vad som skulle krävas för att användarna skulle överge Google som sökmotor dock. Misstänkter att Bingsökningar främst kommer från Internet Explorer-användare som inte förstår bättre…

    #179349

    Inga problem. :)

    #179280

    Tack för svaren riktigt fint! Lutar mot “arbetsförnedringen” där jag faktiskt har funderat på att söka jobb sedan tidigare.

    Bekantat mig med taxiyrket tidigare och trivs inte så väl med “kontorsmiljön”. Men jag arbetade innan smartphones blev populärt och blev istället att spendera tiden med att lägga patiens på handdatorn i bilen. Misstänker att det går att vara mer produktiv idag dock.

    #179254

    Låter fint. Jadå, bloggar.se, nyligen.se, bloggtopplista.se etc, tror du kan hitta ganska många. :)

    #179252

    Söker du efter bloggar? http://www.bloggportalen.se/ är nog den mest omfattande sidan för bloggar i Sverige.

    Kan ha missförstått, söker du efter något annat? Tack

    #179237

    Skulle föreslå någon typ av planta eller liknande i logotypen och om du möjligtvis kan hitta något typsnitt som ser bättre ut till menyn längst upp.

    #179236

    Blogvertiser framstår som rätt kostsamt men ett fungerande alternativ. Funderar på att börja sända produkter för recension till bloggare. Intressant om någon har erfarenhet av detta?

    #179235

    50 success classics
    7 habits of highly effective people
    Robinson Crusoe… varför inte…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)