Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186902
    Grevetim
    Deltagare

    Här är all info om de nya reglerna
    Hva skjedde 1. april? – Tolletaten
    Tills vidare förlängt med moms och avgiftsfritt för varor under 350 NOK inkl. frakt om man inte är registrerad VOEC kund.
    Genom att skaffa ett VOEC id nr så betalar man som Svenskt företag i efterhand in moms till Norska skattestaten på sålda produkter.

    #186901
    Grevetim
    Deltagare

    Detta med att Kunder som fått sina beställningar som varubrev i sin postbox enligt skanningshistoriken – men kontaktar oss och säger att de inte fått brevet – det har vi drabbats av flera gånger. När man kontaktar Postnords kundtjänst beklagar de det inträffade men kan inte göra något då det inte är någon leverans garanti på varubrev. Då vi inte kan bevisa att kunden fått leveransen så får vi skicka ny produkt eller återbetala pengarna för varan. Enligt en brevbärare vi pratat med är enda möjligheten att brevbäraren lagt brevet i fel postbox eller att brevbäraren stulit brevet. Även om det är väldigt få gånger detta händer känns det helt fel att ersätta kunden när det har bekräftats med brevbärarens mobil skanner att det har kommit till kundens postbox.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)