Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 113 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #184386
    Hensh
    Deltagare

    Går ner i pris till 800 kr. PMa mig vid intresse!

    #183914
    Hensh
    Deltagare

    Etikettskrivaren är såld.

    Allt annat finns kvar. PMa mig vid intresse.

    #183909
    Hensh
    Deltagare

    Hej!

    Jag har transportetiketter till salu. PMa mig om du är intresserad. Jag har köpt dem hos Aroxs: https://office.aroxs.com/ProductDetail.aspx?ProductId=1487569

    #183747
    Hensh
    Deltagare

    @Safar 89951 wrote:

    Oderland det här utvecklar sig till något riktigt komiskt. Självklart ska man betala för sig och göra rätt vilket är hela poängen. Men ni tar inget ansvar för ert grova misstag och vägrar till och med ge en kompensation utan kör på en hänsynslös agenda mot oss för att driva in pengar. Jag betalar mer än gärna för alla min tjänster men inte när jag känner mig totalt vilseledd. På det så gör ni i ert senaste meddelande stora övertramp:

    1. Ni lägger skulden på kunden. JAG borde ha hört av mig till er för ert misstag.
    2. Ni förväxlar till och med vilket av mina bolag som provade era tjänster. TU provade era tjänster inte Trafikskolan som jag även driver. Men på trafikskolan tar vi ansvar när vi gör misstag och kompenserar våra elever. Alltid. Därför är vi en av Sveriges största bilskolor.
    3. Ni antyder till och med att vi utför utpressning mot er och hänger ut andra företagare med ett citat som är taget ur luften???? Kan ni snälla visa oss vart vi har skrivit så till er och vilka de andra företagarna är? Lägg gärna upp det här på e-handel.se så alla kan se sanningen.

    Fortsättning följer antar jag..

    Du får jättegärna ta det från början för oss här på forumet än att varna för Oderland.

    #183388
    Hensh
    Deltagare

    @C.Larsson 89500 wrote:

    Det hjälper nog om du lägger ut lite mer info för att locka potienella köpare. Typ omsättning, Hur länge den varit igång etc

    Absolut, men jag vill ta allt sånt via PM. :)

    #183385
    Hensh
    Deltagare

    Fortfarande till salu.

    #182918
    Hensh
    Deltagare

    @karlma 88803 wrote:

    Tackar! kanske skulle sänka hastigheten på bannern lite.
    Vi har inte räknat på totalkostnaden än. Vi fick nämligen byta plattform mitt i det hela då vi inte var nöjda med den leverantör vi hade. Detta medförde en hel del extrakostnader.

    Jag blir lite nyfiken på vilken leverantör ni inte var nöjda med. För övrigt så tycker jag att ni har fått till en riktigt schysst sida. Däremot har jag en anmärkning. Bland era vanliga frågor hittade jag två frågor som jag tycker ni bör formulera om; “Varför är boxarna så billiga!?” samt “Varför är boxarna så dyra!?”. Skapar lite förvirring ;)

    Jag är själv kund hos Wikinggruppen, och jag riktigt nöjd med dem.

    #182563
    Hensh
    Deltagare

    Jag tycker att beskrivningstexterna är inte alls tydliga nog, då jag föredrar en tydligare färg samt större storlek på texterna. Att du använder 11px på teckenstorleken känns inte alls optimalt. Även produktsidorna känns väldigt ostrukturerade, då det är en massa död yta, speciellt under köpknappen – där hade du kunnat placera produkttexten. Passa även på att ta bort skriv ut-funktionen, hur många använder den funktionen tror du?

    Jag vill även ha en bättre uppsikt vart jag befinner mig när jag är inne på en kategori, därför bör du sätta upp en tydlig rubrik (gärna en H1:a) för varje kategori.

    Er kassa gör mig ärligt talat tokig. En massa onödiga steg – kapa av dessa steg genom att exempelvis fixa Klarna Checkout. Du ska underlätta för kunden.

    Brevid priset står det “inkl.”, bort med det. Du bör även arbeta med SEO i butiken.

    Hur länge har du haft eller tänkt ha rea? Tänk på att enligt Marknadsdomstolen bör en rea normalt pågå i några få veckor. Döp hellre om kategorin till utförsäljning eller dylikt.

    Jag hoppas mina synpunkter kan hjälpa dig på vägen. Lycka till!

    #182295
    Hensh
    Deltagare

    @Al3n1994 87939 wrote:

    Hej

    Tusen tack för er feedback, glömde nämna att jag använder mig av Nordisk e-handel (evalent) och där kan jag inte styra SEO länkarna, vad jag än skriver i fältet SEO URL så hamnar .html mitt i texten. Jag har cirka 150-200 besökare i månaden men det har inte resulterat i någon konvertering än. Jag håller även koll på kassan för att se om kunder tar sig dit men inte genomför ett köp men där har det inte varit några problem hittills. Är det någonting som känns onaturligt för er i stegen till kassan i butiken?

    Med vänlig hälsning, Alen Dzambegovic

    Hej Alen!

    Har du funderat på att byta till Klarna Checkout?

    Jag kollade igenom butiken lite snabbt, men det är väldigt mycket scrollande. Exempelvis på den här produkten fick jag scrolla rätt mycket för att hitta mer väsentlig information såsom specifikation. Därför tycker jag att du bör ha delen om specifikation i tab för sig. Även produkttexten innehåller stora mellanrum mellan de olika styckena. Textstorleken är litet, jag upplever att jag läser det finstilta hos en produkt.

    #180556
    Hensh
    Deltagare

    Jag håller med föregående talare – du har en riktigt snygg butik, allt från färger till typsnitt passar helt perfekt med varandra.

    Däremot vill jag anmärka på att jag ser inga betallogos på sidan, då jag som kund gärna velat veta vilka betalmetoder ni använder er utav. Jag kan inte heller hitta att ni har skrivit med org.nr. Lycka till!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 113 totalt)