Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186727
    Hjaltebyran
    Deltagare

    Har en underkonsult som jag ofta använder i mitt bolag, dock inte göteborg men resten stämmer. Maila på hej@hjaltebyran.se så kan jag skicka det vidare :)

    #186476
    Hjaltebyran
    Deltagare

    @y2k 93692 wrote:

    Hej alla,

    Vi har drivit en webbutik på plattformen SiteSmart i flera år nu. Från en början var det en fantastiskt plattform, men med tiden som våra verksamheter har växt har vi börjat känna oss allt mer begränsade och besvikna. Plattformen saknar många funktioner som borde vara en självklarhet år 2019, det dyker upp ständiga buggar och problem, de få uppdateringar som görs verkar försämra användarupplevelsen istället för att förbättra den, ja ni förstår – Vi vill bort!

    Det är dags att ta ett stort nästa steg i vår resa, och skapa en modern webbutik som vi kan vara stolta över. En butik som tillgodoser alla våra behov vad gäller funktioner, samt representerar vårt varumärke och våra produkter på bästa sätt.

    Vår verksamhet går ut på att sälja möbler och inredning av hög kvalité. Väldigt många av våra produkter görs för hand och på beställning. Kunden kan skräddarsy produkten på en väldigt detaljerad nivå. Allt från olika storlekar, tyger, färger, m.m. Det vore önskvärt om kunden kunde göra allt detta direkt på hemsidan, istället för att skriva en notis i meddelandefältet i kassan om vilket tyg de vill ha. Detta är nog den största funktionen som vi suktar efter, men det finns så klart många fler.

    Jag har gjort lite egen research och har fått testa demon från Askås, Jetshop, samt Nordisk E-handel, och jag kan säga att jag är verkligen inte imponerad. Adminverktyget ser ut som att det har stannat på 90-talet. Både vad gäller utseendet men också användarvänligheten. Man måste hoppa genom flera flikar och sidor för att genomföra de enklaste uppgifterna som att lägga till en produkt.

    Jag kollade på Shopify av en ren nyfikenhet och gillade det starkt. Deras interface är modernt och mycket användarvänligt. De tar däremot utöver en månadsavgift även en procent från varje order, vilket vi inte kan gå med på. Det känns även som att det inte är särskilt skalbart.

    Jag har läst lite om WooCommerce och Megento, men inte tillräckligt för att bilda mig en större uppfattning. Här handlar det även om att hitta en bra byrå som kan tillgodose alla våra önskemål och det känns som att priset kan skena iväg ganska lätt.

    Så kära medlemmar på E-handel.se. Vart ska vi vända oss? Har ni några rekommendationer? Finns det plattformar som jag har förbisett?

    Några exempel på butiker som vi tycker om är designonline.se samt royaldesign.se

    Det mesta av det du nämner är högst möjligt i Woocommerce, driftar och har byggt ett antal siter som gör det rätt bra.

    #186475
    Hjaltebyran
    Deltagare

    Woocommerce med en catalog enquiry löser det super :)

    #186017
    Hjaltebyran
    Deltagare

    exakt :D Sen underlättar det ju för hanteringen, brukar öka konverting. Automatiserar, osv osv. :D

    #185970
    Hjaltebyran
    Deltagare

    Klarna kostar en del i månaden också, sen beror allt på avtal, hur mycket säljer du osv?

    #185969
    Hjaltebyran
    Deltagare

    Varför inte koppla på betallösning och sälja fakturorna så ni slipper krångla med det själv? :D

    #185968
    Hjaltebyran
    Deltagare

    Inga konstigheter att göra det i woocommerce precis som dynacube beskriver :)

    #185860
    Hjaltebyran
    Deltagare

    Woocommerce är ju gratis i utgångsläge, rekomenderar ju dock att leja bort uppbyggnaden, men löpande kostnad kan i princip vara noll.

    #185774
    Hjaltebyran
    Deltagare

    Hej Linus!
    Att byta från oscommerce till opencart känns lite som att sätta sig i samma båt.
    Det jag hade gjort i er situationen hade varit att migrera över till woocommerce, slänga in det på en bra hostig t.ex oderland och sedan köra billmate istället för payson.
    Är det så att ni känner att woocommerce kan vara en bra lösning får ni gärna ta kontakt med mig så kan vi kika på en bra lösning för er?

    #185773
    Hjaltebyran
    Deltagare

    Där ligger en väntetid från severn på nästan tre sekunder, namnserverar verkar peka till loppia och den väntetid är inte ovanlig därifrån..
    Men en vps eller oderland i det här fallet.
    Woocommerce är absolut inte tungrott – har byggt wooc-sidor som laddar på under 0.5 på shared hosting. Problemet är nog till stor del hosting, sen tror jag säkert att det finns lite att optimera on-page också :)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)