Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 16 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #167897
    iFeelU
    Deltagare

    @mephisto73 68400 wrote:

    Fråga: hur kommer det sig att du kör Billmates faktura, och Payson när det gäller kort/bank? Kan du inte köra hela baletten med Billmate, de är ju billigare?

    Missade din fråga därav det sena svaret. :/ Det är pågång men Nordisk har endast haft fakturadelen integrerad. Har dock fått info från både Nordisk och Billmate att helhetslösningen ska finnas tillgänglig inom 1-2 månader. Bara hålla tummarna för att detta stämmer också. ;) Payson är tyvärr alldeles för dyra vilket är synd för ganska snygg och enkel lösning annars tycker jag.

    #167896
    iFeelU
    Deltagare

    Låter mycket intressant Carl Henrik. Dock en stor fråga kvar:

    Vad kostar tjänsten? Startavgift, månadsavgift, transaktionsavgift osv? Är alltid skeptisk till företag som inte kan skriva ut detta på hemsidan.

    #167421
    iFeelU
    Deltagare

    @Qarillion 68612 wrote:

    För oss är det ungefär 50/50 på kredit-/betalkort.

    Det var en väldigt hög andel kreditkort. Mycket b2b eller? Hur stor del faktura-/kortköp har ni?

    #167420
    iFeelU
    Deltagare

    Hej gustalero,

    Om du tittar på Jämför kortbetalning, betalväxlar, inlösenavtal och kreditkortsbetalning för e-handel så står det följande:

    3. Andel svenska bankkort utan kredit.
    80% är en hyfsat normal siffra.

    Detta stämmer nog ganska bra men kan ju skilja sig rätt mycket från bransch till bransch. Denna siffra blir ju väldigt viktig när man ska räkna på totalkostnader för kort. Vissa aktörer kör ju det säkra före det osäkra och tar runt 3% för alla korttransaktioner… ;)

    #166631
    iFeelU
    Deltagare

    Vi upplevde ungefär samma sak NiklasN men valde sen att köra väldigt snäva målgrupper så blev det bättre. Först fick vi massa följare från asien, mellanöstern osv vilket känns sådär spännande när man endast har agenturen i Norden. :/ Det vi nu märker är att vi nästan alltid måste marknadsföra inläggen för att de ska visas för många, annars kanske inläggen bara visas för 10% av följarna. Känns som att facebook börjar tappa greppet lite men känns ändå som att det fortfarande är ett ganska billigt sätt att marknadsföra sig på. Frågan är dock hur länge.

    #166556
    iFeelU
    Deltagare

    @Fru Bad 67558 wrote:

    När jag startar upp min webshop, tänkte jag att til en början att bara företag kan fakturera, resten får snyggt betala direkt. Iaf till webshoppen går bra (peppa peppa!) och man har mer rutin.

    Klarna är det då ett bra alternativ för företag/bedrifter, eller fakturera själva? (jag ser för mig att företag nok mest beställer presenter och så till sina anställda, alltså ingen jättesummor)

    Hoppad det är ok jag frågar här… :)

    Jag hade inte heller tagit bort fakturaalternativet för privatpersoner. Många vill få varan innan de betalar och är man inget välkänt företag tror jag det är svårt att endast kräva förskottsbetalning.

    Har ingen större erfarenhet av företagsfakturor men har för mig att Klarna inte är ett bra alternativ när det kommer till b2b, tror att de har väldigt låga limitar. Någon som vet mer om detta?

    #166555
    iFeelU
    Deltagare

    @zapmore 67478 wrote:

    Låter bra.

    Dock har jag nuvarande avtal med Payson om faktura, i avtalet står det 12månader. Dock har jag ju inga månadskostnader. Vet någon vad som händer om man skulle bryta denna delen av avtalet? Kommer de kräva betalt för uteblivna fakturor?

    Det kan jag aldrig tänka mig, är nog bara att byta. Vet att Klarna varit väldigt hårda på detta men då Payson inte har några månadsavgifter har dem svårt att göra något. Skulle de kräva ersättning el liknande gräver de nog bara hålet ännu djupare vilket jag tror att de aktar sig för…

    #166363
    iFeelU
    Deltagare

    @Abbesnabb 67189 wrote:

    Har använt Clipping Path Asia, snabba och bra. Om jag inte minns fel så kommunicerar de även på svenska.

    Clipping Path Asia Co., Ltd. – Online image editing from Thailand

    Kanonbra tips! Tack! :)

    #166362
    iFeelU
    Deltagare

    Vi har kört med billmate´s fakturalösning ett tag nu och är mycket nöjda. Supporten är grym, webbklienten billmate online mycket lätthanterlig och utbetalningarna kommer som de ska. Vi hyr butiken från Nordisk e-handel så har inte möjlighet att köra helheltslösningen ännu men blir troligtvis så när möjligheten finns.

    #166359
    iFeelU
    Deltagare

    @zapmore 67411 wrote:

    billmates priser såg riktigt bra ut, vet du om man bara kan ha faktura hos de eller måste man ha hela deras “paket”?

    Yes, vi kör endast faktura hos billmate i dagsläget.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 16 totalt)