Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186125
    info
    Deltagare

    Hej!
    Har en fråga om hur mycket som är rimligt att det kostar med en redovisningsbyrå. Vet att det kan variera beroende på hur mycket och krångligt det är. Men det är mest inköp och försäljning och dom sköter hela bokföringen. Tycker jag betalt mycket, 30000 kr för ett år och då är inte bokslut och deklarationen med. Om jag tittar på antalet timmar dom fakturerat så gjorde jag ju det på kortare tid när jag skötte bokföringen själv. Borde inte det gå snabbare eller åtminstone lika fort när riktigt utbildat folk gör det. Eller är det en rimlig summa jag fått betala?

    #184953
    info
    Deltagare

    @timint 89908 wrote:

    Bigsamab använder osCommerce eller nån av klonerna. Gillar du osCommerce så kolla in LiteCart som också är en snabb lättviktig plattform. Jag jobbar som e-handelsutvecklare och nästan alla mina gamla osCommerce kunder har gått över till LiteCart. Några enstaka kunder ligger kvar ännu med osCommerce och några få valde OpenCart.

    osCommerce finns fortfarande men det händer inte mycket på utvecklingsfronten längre. LiteCart är toppmodern och använder Bootstrap, senaste jQuery 3, är anpassad för PHP 7.1, MySQL 5.7 osv. Enkel att lära, enkel att modifiera själv.

    Skapa en egen uppfattning vad du tycker:
    https://www.litecart.net/demo

    WooCommerce är ganska tungladdad, särskilt när din databas börjar växa. Fördelen är att WooCommerce har mycket add-ons att bjuda på.
    https://demo.woothemes.com/storefront/

    Letar också efter en bra och lättskött plattform (är rena djungeln där ute) LiteCart verkar OK men vad kostar den? Kan inte hitta det någonstans.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)