Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 27 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #179658
    jenpal
    Deltagare

    Tack för svar Anton.
    En ändring gjordes av fd samarbetspartner vilket gör att jag idag inte kan hantera de delar som har m kategorier och liknande att göra. Det är säkert att jag kan lära mig det – just nu måste jag bara leta upp någon som kan hjälpa mig.

    Det stämmer förmodligen som du säger att en hyrd lösning ungefär kostar detsamma varje år som det jag behöver lägga hos en utvecklare.
    /J

    #169908
    jenpal
    Deltagare

    Hej, mitt svar kommer kanske försent. Jag drar ut dagsrapporter under Rapporter/Försäljning/Beställningar. Då kommer antalet försäljningar per dag, totalsumman samt moms.

    Dock har jag ett problem att jag inte kan lita fullt ut på dessa rapporter då vissa ordrar inte kommer med; ibland kommer inte ordrar med som är under behandling eller helt obehandlade trots att jag väljer att oavsett orderstatus så ska detta komma med. Någon annan som har ett svar på det här kanske? /J

    #167365
    jenpal
    Deltagare

    Tack – jag ska kolla detta!

    /J

    #163611
    jenpal
    Deltagare

    @Per Nilsson 64317 wrote:

    Jag brukar gå på följande:

    Emeet – bra anordnat, perfekt ställe att utbyta erfarenheter och nätverka på. Många kunniga och intressanta människor som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Prestigelöst.

    NES – Proffsigt anordnat. Perfekt ställe att nätverka på och träffa bekanta. En del intressanta föreläsningar. Många kunniga och kompetenta personer.

    Conversion Jam – Mycket bra föreläsningar. Många experter som talar. Inte så mycket nätverkande men trevligt i alla fall.

    E-handelsdagarna i Sundsvall – Trevligt och bra arrangerat. Perfekt ställe att träffa andra e-handlare och leverantörer på. Stor chans att få direkthjälp av experter. Mysigt och personligt. Ett av de få ställena man träffar Daniel på IRL :).

    Tack för din goda förklaring – jag börjar förstå och det börjar klarna för mig:)))
    Ska genast undersöka Emeet och Conversion Jam, som jag inte är bekant med!

    #163610
    jenpal
    Deltagare

    Tack för era inputs – verkligen värdefull info!

    Tror att NES kan vara något för mig. Jag funderar just nu hur vi kan utveckla vår verksamhet för att hänga med utvecklingen framåt samt vilka intressanta vägar det finns att välja… Kan vara intressant att se om man kan få några idéer att förverkliga när man kommer hem.

    Mer kapital hade jag så klart önskat:) Det kostar att växa och ett stort varulager binder kapital…

    SEO, Adwords, sociala medier etc har vi arbetat med i princip hela tiden så jag är väl inte helt novis på det området.
    Lutar åt NES – SEBC verkar inte vara det stora dragplåstret i alla fall:)
    /J

    #163601
    jenpal
    Deltagare

    @lunarmys 64306 wrote:

    NES var jag på ett år. Det var en del intressanta grejer och mycket folk. Känns som det mesta där hänger på föreläsarna.

    Vilket kanske stämmer för de flesta ehandelsdagar, men på mindre event så hinner man hänga mycket mer med människor. På NES kändes det mest som folk sprang runt i väldigt hög takt..

    Ok. Bra input, tack! – då blir det inte så mkt nätverkande… eller så ställer det riktigt höga krav på en själv att aktivt söka kontakt.
    /J

    #163597
    jenpal
    Deltagare

    @lunarmys 64303 wrote:

    Som jag rekommenderat i andra trådar, Ehandelsdagarna i Sundsvall.

    Tack för din rekommendation. Sundsvall kanske blir aktuellt senare i år eller nästa…

    Just nu har jag siktat in mig på något av eventen här under maj månad. Har du besökt något av dessa som jag undrar över?

    #163593
    jenpal
    Deltagare

    Grattis – imponerande!

    #163462
    jenpal
    Deltagare

    Tack snälla, Dan!
    Jag tänkte försöka åka på detta eventet, har aldrig varit på något tidigare, men det här känns spännande och intressant. /J

    #163441
    jenpal
    Deltagare

    Hej,
    Jag har försökt kika igenom era kommentarer innan jag tänkte boka in mig på detta spännande event. Dan, blev det någon rabatt för oss e-handlare här på e-handel.se?
    mvh Jenny:)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 27 totalt)