Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 23 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #180083
  JonasJ
  Deltagare

  Ja det verkar som det, jag har läst på lite och vad jag märker är att folk är oroliga för hur försäkringen täcker eventuella skador. Men det står tydligt på hemsidan att dem har en försäkring i och med att man hyr/hyr ut.

  #179140
  JonasJ
  Deltagare

  Tack! Ska försöka lägga upp några nya tips på böcker jag läst i sommar. Har ni läst något kul i sommar? :)

  #178750
  JonasJ
  Deltagare

  Jo han Morberg lär nog sälja en hel del. Har bara testat ölen och det var helt okej, men varken mer eller mindre! Den där boxen kanske man borde ha på midsommar då!

  #176694
  JonasJ
  Deltagare

  Okej, ni som har bra koll på sparande här. Vad händer nu när reporäntan sänkts?

  #176690
  JonasJ
  Deltagare

  @Daniella 79615 wrote:

  Oj den här tråden var gammal men fortfarande väldigt relevant tycker jag! Är fortfarande stressad men nu är jag ju medlem på den hemsidan som jag fick tipsad till mig och det har verkligen hjälpt. Har lärt mig massor om stress, tycker fler borde upplysas! För många som stressar i dagens samhälle.

  Håller med, detta är fortfarande otroligt relevant. Vi är ju uppkopplade dygnet runt numera. Det är nog ingen bra trend alls. Speciellt alla ungdomar som känner stress.

  #176684
  JonasJ
  Deltagare

  @Magento 79690 wrote:

  Skillnaden mellan dig och de flesta andra i liknande sits är att du faktiskt har en färdig produkt och inte en “idé som är värd miljoner”. Mitt generella råd skulle vara att släppa in en duktig investerare som vill göra resan med dig (om du inte vill ha full kontroll själv och växa organiskt dvs). Externt kapital och duktiga investerare gör ju transportsträckan till framgång lite kortare. Angående inkomstmodell så brukar många kloka personer säga att man ska iaf ha ett “freemium” erbjudande.

  Det var det jag hade att säga :).

  Tack för ditt svar, jag har kollat lite efter investerare men tycker att det är svårt att hitta någon som känns bra. Har du några tips på hur man fiskar investerare? :) Ett freemium känns helt rätt, men då med begränsad tjänst såklart ;)

  #176520
  JonasJ
  Deltagare

  @Magnus Bråth 77980 wrote:

  President låter bra!

  Vi är precis i uppstartsfas för en accelerator som fokuserar på E-handel. Precis som sagt tidigare i tråden kräver de flesta inkubatorer/acceleratorer idag vad de kallar “innovationshöjd”. Man behöver uppfinna något nytt.

  Anledningen till att det är så är att de flesta drivs med offentliga medel och gärna är kopplade till universitet. Man hoppas på att få fram nästa Google eller Tetra Pak. Vi har en lite annan syn för det är inte i första hand den typen av företag som driver ett land framåt i mina ögon. Skrev lite mer här om det är någon som är intresserad: http://www.ehandel.se/forum/generellt-om-e-handel/8422-flytta-till-ornskoeldsvik-under-1-ar-brath-accelerator.html

  Hur går det för er accelerator? :)

  #176336
  JonasJ
  Deltagare

  Grymt! Ska kolla in!

  #176324
  JonasJ
  Deltagare

  Toppen! Ska kolla upp :D Imorn drar väl Bokmässan igång i Götet? Någon som ska gå?

  #176296
  JonasJ
  Deltagare

  Tror inte de skulle ta mindre i arvode pga att sänkt MF. Men jag håller med, Notar är helt klart bäst om man ska sälja i Stockholm.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 23 totalt)