Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 115 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186407
    Jonkejober
    Deltagare

    Fast vi är inte intresserade av att erbjuda någon fri eller subventionerad retur och känner inte heller att vi behöver det ur konkurrenssynpunkt.

    Innan tillät vi bara att skicka med vår returetikett men då fick vi sura kunder som beställt något för 150kr och fick betala 69kr i returavgift.

    #186390
    Jonkejober
    Deltagare

    Självklart måste kunden kontakta oss först och även ange ordernr.

    Det vi erbjuder är egentligen bara ett alternativt transportsätt. Att de kan skicka själva. Vi har mestadels upplevt detta som positivt (den fria viljan, kunden får bestämma själv) men det blir som sagt vissa problem med de som inte läser ordentligt.

    #186265
    Jonkejober
    Deltagare

    Jag är nog tyvärr inte intresserad av att betala för att utnyttja en tjänst liknande detta. Tyvärr har man blivit van vid att det mesta är gratis på nätet. Jag skulle kunna betala 29 kronor som engångssumma men 29kr i veckan blir 1508kr på ett år.

    #186126
    Jonkejober
    Deltagare

    @info 93351 wrote:

    Hej!

    Har en fråga om hur mycket som är rimligt att det kostar med en redovisningsbyrå. Vet att det kan variera beroende på hur mycket och krångligt det är. Men det är mest inköp och försäljning och dom sköter hela bokföringen. Tycker jag betalt mycket, 30000 kr för ett år och då är inte bokslut och deklarationen med. Om jag tittar på antalet timmar dom fakturerat så gjorde jag ju det på kortare tid när jag skötte bokföringen själv. Borde inte det gå snabbare eller åtminstone lika fort när riktigt utbildat folk gör det. Eller är det en rimlig summa jag fått betala?

    Detta blir ju en “hur långt är ett snöre” fråga då väldigt lite info angetts som t.ex. hur många verifikat det handlar om. Spontant låter inte 30k som något ocker men självklart blir det dyrare än att göra det själv.

    #186106
    Jonkejober
    Deltagare

    Hade varit än mer intressant om ni 3pl leverantörer hade kunna visa upp statistik och fakta istället för att bara “lova” att ni är bättre [emoji2]

    #186086
    Jonkejober
    Deltagare

    @Catarina 93289 wrote:

    Enligt Textalks support så funkar inte SSL på deras Klassiska tema, eller kan det vara så att de helst vill styra över alla kunder till responsiva teman, så slipper de vidareutveckla sin Klassiska lösning…? Vad vet jag..?

    Kan vara så att de vill styra över. Kanske är så att de ligger på olika servrar där den klassiska inte har möjlighet till SSL. Rent tekniskt har det dock inget med temat att göra överhuvudtaget då det är ett certifikat som installeras på servern.

    #186073
    Jonkejober
    Deltagare

    @Catarina 93276 wrote:

    Hej! Har Textalk som leverantör sen många år, betalar extra för SSL certifikat som dock bara gäller på det responsiva temat jag har för mobil/läsplatta. Har valt att köra deras Klassiska tema på datorer, då jag tycker det ger större möjlighet till mer info till kunderna, bättre menyer samt fler betallösningar (inte bara Klarna)

    Nu, plötsligt möter jag en grå sida med en varning från Mozilla när jag försöker öppnar min sida ‘Din anslutning är inte säker’ !! Fullständigt värdelöst, så får ju inte kunden mötas!!

    Textalk själva säger att jag måste byta till responsivt tema även för datorer, vilket jag helst vill slippa.

    Är det någon som kan det här med SSL, går det att komma runt/lösa på nåt sätt så jag kan behålla min Klassiska layout. Tacksam för tips & hjälp!

    SSL har inget alls med vilket tema du använder utan är ett certifikat man installerar på servern. Det är möjligt de inte erbjuder SSL gör en viss pakettyp eller på en viss server. Vet ej hur deras upplägg ser ut.

    #185900
    Jonkejober
    Deltagare

    @Jimmy Öström 93039 wrote:

    Kör du på Quickbutiks största paket kommer du ner i 2,99%.

    2,99% är ju fortfarande skyhögt.

    #185886
    Jonkejober
    Deltagare

    @Stefan72 93019 wrote:

    nä men eftersom ts frågar så kan man väl nästan utgå ifrån att det inte är möjligt att hämta om han inte är hemma ? Hade man kunnat lösa det på det viset så hade ju inte frågeställningen behövts. Man kan ju bo i hyreshus eller vad som helst och då blir det ju som sagt svårlöst med hämtningar.

    Jo, man kan ju alltid utgå från att den som frågar om en sak vet alla andra givna möjligheter och absolut inte vill ha några andra förslag. Bara tänka innanför boxen…

    Som sagt, jag har löst det på detta sätt i över 2 års tid, sen vet jag inte ts absoluta förhållanden men nu har han åtminstone en möjlighet till att ta ställning till.

    #185883
    Jonkejober
    Deltagare

    @Stefan72 93017 wrote:

    Han har ju inte tid att vara hemma för detta skriver han ?

    Vad jag kan se har jag inte skrivit någonstans att detta förutsätter att han måste vara hemma?

    Finns flertalet trådar här i forumet om hur man löser det utan att behöva vara hemma.

    Vi bedriver vår verksamhet helt på detta sätt och har så gjort i två års tid.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 115 totalt)