Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #179886
    jouni_h
    Deltagare

    Har också problem med Fyndiq.. För snart 1 månad sedan skickade jag efter 2 st toner till företagets laserskrivare. Efter en vecka efterlyste jag dem via mail. De lovade ta kontakt med butiken för att de skulle skicka igen.
    Väntade en vecka till och inget paket kom. Tog förra veckan kontakt med dem via telefon och fick prata med en trevlig kille som lovade ta tag i det här. Nu skulle de försöka en 3:e gång och skicka med spårbar sändning.
    Än idag har jag inte fått något och ringde nyss igen och pratade med en ny trevlig kille, som återigen lovade att personligen ta tag i det…
    Återstår att se huruvida jag får mina toners eller inte. En sak är säkert, är att mitt pappersarbete har börjat halta ordentligt när man inte kan skriva ut… Är måttligt nöjd med Fyndiq.. :(

    #176294
    jouni_h
    Deltagare

    Man tackar än en gång för tipsen. Tyvärr kan vi inte göra så mycket åt mallarna själv, utan är utlämnad åt nordisk e-handel, som distribuerar sidan, eftersom vi inte är kunniga inom CSS. Det vi kan göra är förbättra layouten, men jag har en delägare (och sambo) som gillar rosa.. :P Är själv inte helt bekväm med layouten men får tyvärr leva med det för husfridens skull..
    Vi har provat adwords och facebook som marknadsföring, men har ytterst begränsad budget. Hittills har vi fått betala allt ur egen ficka, för sidan är långt ifrån självbärande än. Vi tar tacksamt emot fler tips, för att underlätta för kunder att handla från oss, men jag förstår inte riktigt vad du AndersEkman menar. Tycker att vi har det så som du beskriver det, eller hur menar du?

    #175985
    jouni_h
    Deltagare

    @Rudolf 78916 wrote:

    David har helt rätt med tillägget att Google primärt är en textsökmotor. De förstår texter väl, gillar texter och de rankar primärt texter.

    Nackdelen med SEO är att det är komplext och tar tid, speciellt om man aldrig gjort det. Det du behöver bli en mästare är

    Online PR
    Adwords
    GDN
    Facebook
    och till sist remarketing/retargeting
    För allt det är mkt snabbare och du får fortare kundfeedback och kan ändra på saker och ting.

    Jättefina tips allihop.. Tyvärr är det rätt så mycket grekiska för en nybörjare som jag . Har dålig koll på vad t.ex. GDN, Online PR, remarketing/retargeting o affiliate betyder.. :P
    Har lite att sätta mig in i o googla på. Har gjort det en del, men de flesta förutsätter att man har en massa förkunskaper i ämnet.

    #175963
    jouni_h
    Deltagare

    Tack för 2 mycket relevanta o bra svar!!
    Provade att googla på vårat namn,men kunde inte finna den någonstans. På Bing kommer den faktiskt upp överst i listan. Har faktiskt inte provat söka på hundprodukter el. liknande än, för jag räknar ju med att vi är så nya att vi kommer väldans långt ner. Ville bara kolla om vi överhuvudtaget syns på Google.. :P
    Dags att ta nya tag i sidornas optimering nu då :)
    Ska göra en analys med hjälp av ditt tips, Paola!!
    Tack än en gång :) // Jouni

    #175608
    jouni_h
    Deltagare

    Jag bokför enl. faktureringsmetoden o kom på att den troliga missen jag gjort, är att bokföra händelsen som kontohändelse istället för leverantörsfaktura. Man lär sig av att analysera sina egna misstag. Nu måste jag bara göra rättelse på den. Man lär sig något hela tiden..
    Tack för ditt svar och engagemang! Med er hjälp så går saker o ting lite lättare för oss beginners :)

    #175602
    jouni_h
    Deltagare

    Tack för era svar. Tänkte bara om det var vanligt eller vedertaget att man gör så.. Ska ta kontakt med dem.

    #175581
    jouni_h
    Deltagare

    Ja, nu ska jag ju inte säga alltid, men jag har har beställt 3 ggr och fått kvitto i endast en av leveranserna… Har sparat följesedel och skrivit ut orderbekräftelse-mailet.. Hoppas det räcker åt skatteverket..

    #175004
    jouni_h
    Deltagare

    Ja, det var bla. det med frakten jag undrar över samt om det finns några andra fallgropar som man bör vara försäkrad mot. Lager är ju inte något problem precis.. Är det skillnad mellan olika leverantörer hur de är försäkrade mot fraktproblem och skador på gods?

    #174985
    jouni_h
    Deltagare

    Är det verkligen ingen som har koll på detta..? Man kan ju iofs ringa runt till de olika bolagen o begära offert, men tänkte ta en liten snabbkoll här först om era erfarenheter.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)