Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 83 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #161437
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    @Johan Rubank 61554 wrote:

    Nå, har just passerat 400 likes på FB, vad jag förstår så är det ett steg inom FB. Förutom att det är kul med det så, vad mer ger det ?

    När du nått över 400 liks så öppnas funktionen Offers som du kan läsa mer om visa länken :) Så fungerar Facebook Offers (Erbjudande) | Facebookskolan

    #159756
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    @ColliCare Storage 60560 wrote:

    Nu är jag som du/ni förstår lite partisk i ämnet, men helt övertygad om att alla skulle bli 100% nöjd med oss som leverantör, läs gärna med på vår hemsida. Startsida | ColliCare Logistics AS

    Intressant att du måste dumpa en gammal tråd från 2011 enbart för att göra reklam för din egen verksamhet i ditt första inlägg.

    @Preminger 60562 wrote:

    Betyder det att ni är billigare än så här?
    [TEXT]

    För att det här inlägget sen ska dyka upp lite senare som ett första inlägg av ett konto som varit registrerat sedan tidigare. Nu säger jag inte att de rör sig om samma person. :confused:

    #141732
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    @Richie72 40590 wrote:

    Det skulle vara intressant att veta vilken er shop är. För jag antar att ni har kommit igång?

    Det för står jag att det skulle. Tyvärr ligger inte vår nuvarande shop online. Vi inväntar fortfarande flera stora leveranser från USA och Kanada.

    #141711
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    Tack alla för era svar! :)

    @PjarDahlin 40143 wrote:

    Det stämmer som många nämnt ovan att det är bättre att börja i mindre skala för att sedan växla upp.

    DOCK missar ni lite vad trådskaparen är ute efter….
    Hon har valt en liten lösning och känner redan nu att hon är på väg att växa ur den.
    Många gånger kan det vara bra att starta i liten skala men med en större plattform, just för att riskera att inte växa ur kostymen (det som händer då är att hela den investering man lagt går förlorad då man måste lyfta ur hela lösningen ur befintlig plattform)

    Så, börja litet men tänk stort.

    Det är precis det här jag är rädd för! Idag har vi lagt långt över 35K för att utveckla och anpassa en ganska stor plattform från en känd leverantör. Från början hade vi inte samma uppbackning av våra leverantörer. Men nu ser allt annorlunda ut.

    Vi har även förhandlat med en utländsk 3PL leverantör som nog kan ses som 10 i topp. Så logistiksystem etc finns redan så plattformen behöver bara anslutas. Och visst en dag kanske vi vill ha egen logistik och då får vi lösa de då.

    Vi kommer att köra nuvarande plattform mot våra kunder på svenska. Under tiden som vi jobbar med en ny plattform. Nuvarande plattform kommer att säljas (om det går) färdigutvecklad utan vår layout.

    Jag är tacksam för all feedback som jag får av er. Själv är jag inte helt insatt i E-handelns värld som ni så ofta märker. Men min kille har lång erfarenhet och kontakter. Jag försöker lära mig så mycket jag kan under resans gång.

    #139708
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    @fotofyndet 38389 wrote:

    Jag öppnar två frågor:

    Som den oinskränkta utposten för “freedom of speech” så vet jag att man iaf förut bedrivit verksamheten utomlands. Hur funkar det om man annonserar? Finns det ett svenskt bolag bakom, eller hur funkar det?

    Vill man synas på Flashback? Jag själv tittar där i bland, men det är i princip enbart när jag vill ha reda på vilken kändis som spöat frun, vem som gick bärsärk med en machete i Sundsvall, etc. Det finns speciella forum om droger, om hack, med mera. Känns det som rätt ställe att annonsera på? Jag dömer ingen utan det är mer en fundering.

    Flashback som fenomen får ofta en dålig klang, just på grund av vissa forumsdelar. Men du har så mycket mer att se och läsa på Flashback.

    Som webbutik skulle man enkelt kunna marknadsföra sitt företag med att agera som expert och ha en annons som eget citat. Som alla sociala medier skulle det ta tid och engagemang men jag tror att man kan vinna mycket på de också. Gäller så klart alla större forum som har en viss nich mot de produkter man säljer.

    För den som vill läsa mer om Flashback Flashback (forum) – Wikipedia

    #139707
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    @Per Nilsson 38388 wrote:

    Tack för informationen.

    Vi får hoppas att de ändrar annonsmöjligheterna snart. Jag vill ju inte att knivannonserna dyker upp i oönskade delar av forumet.

    Om du väljer att annonsera i just matforumet så kommer dina annonser endast att synas just i det forumets underforum, och inte i andra delar av Flashback.

    De jag syftade på i mitt förra inlägg va just de att om du annonserar om dina knivar så skulle ju underforumet Matlagning, metoder och redskap kunna generera en hel del intresserade kunder. Medan annonsen kanske inte gör så stor nytta i Tobak tobaksforumet.

    Men det har som jag nämnts diskuterats om att öppna för möjligheten att endast annonsera under separata underforum. En banner under tex. livsstilsavdelningen ligger idag på 40 000:-/mån.

    #139701
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    @Per Nilsson 38356 wrote:

    Är det någon som har erfarenhet av annonsering på detta forum?

    Dela gärna med er :)

    Nackdelen än så länge med annonsering på Flashback är att du inte kan välja ett speciellt underforum. Som i ditt fall är Matforumet aktuellt och där har du ett par underforum;

    • Alkohol och dryck
    • Barer och nattklubbar
    • Godis och snacks
    • Hembränning och dryckestillverkning
    • Matlagning, metoder och redskap
    • Bakning, matbröd och kakor
    • Restauranger och matställen
    • Tobak
    • Livsnjutare och finsmakare

    Om du skulle annonsera i Matforumet tvingas du automatiskt att även annonsera i alla underforumen.

    Jag vet att det planeras att man ska kunna styra annonseringen så att man kan välja ut enstaka underforum. Men när det sker har jag inte så stor koll på. Men det har diskuterats länge.

    #138200
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    Vi har kontakter med ett svenskt företag som har hjälpt oss att ta fram Private Label produkter. Vi kommer att sälja kryddor, chilisåser och godis med egen logga. Det kanske kan vara något för dig Joel?

    #137978
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    Intressant hur negativa många av er är. Allt handlar ju om hur man väljer att administrera sin tidslinje. Men om man inte har kunskapen om att det går att ändra en hel del saker så förstår jag att den upplevs som rörig.

    Sen så kommer ALLA sidor att få timeline den 30:e mars!

    Dock kan jag passa på att tipsa om den här guiden så kanske några av er ändrar uppfattning http://www.facebookskolan.se/blogg/index.php?blogg=tidslinjen-for-foretag-en-komplett-guide Och ja timeline har en del barnsjukdomar än.

    #137115
    Lina.Nilsson
    Deltagare

    @GregerA 35392 wrote:

    Det kan ju vara bra att ha Posten som backup för de få områden där det inte finns ett DHL-ombud. Behöver man skicka vart 200:e paket med Posten så blir ju merkostnaden försumbar, så den är bara att svälja.

    @NO LINGO 35414 wrote:

    Instämmer. Man behöver ha två transportörer för att kunna täcka hela Sverige även om fraktbolagen själva påstår något annat…

    Jag håller med er helt och hållet. Skönt att man upptäcker såna här saker i tid!


    @GregerA
    jag har sett att du använder både DHL och Schenker som ombud. Kan du berätta lite mer ingående hur det hela fungerar?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 83 totalt)