Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #185808
    MattiasH
    Deltagare

    @Zabler 80861 wrote:

    Hej på er,

    Någon som har erfarenhet av att bedriva försäljning i/mot Finland?

    Vi använder oss idag naturligtvis av “traditionell” marknadsföring såsom sökmotoroptimering, adwords och affiliatenätverk.

    Har dock letat med ljus och lykta efter prisjämförelsesiter och shoppingsiter.

    Som t.ex. Prisjakt, Pricerunner, Kelkoo med flera.

    Någon som har erfarenhet av detta som vill dela med sig.

    Eller om du vet något annat som är väl fungerande i Finland för den delen, behöver ju inte vara en prisjämförelsesite.

    Tack på förhand.

    Tjena!

    Jag kör Tradetracker i Finland och har bara gott att säga, väldigt hjälpsamma och vakna. Jag är inom hälsa/wellness och skapade ett konto mest på vinst och förlust men i princip all min försäljning i Finland kommer från Tradetracker. Rekommenderas varmt.

    #184133
    MattiasH
    Deltagare

    Hej! Prata med Clearhaus i Danmark. Dom har hjälpt en del svenska e-handlare. Dock är jag osäker på om Svea har samarbete med dom. Kanske aktuellt att kika på ett alternativ istället för Svea när det gäller danska och norska kunder?

    #184131
    MattiasH
    Deltagare

    Hej!

    En av mina vänner driver ett tryckeri, en reko kille som troligtvis skulle kunna hjälpa dig. Om inte han kan hjälpa så känner han massor i branschen :) Vill du att jag PM:ar dig?

    Mvh / Mattias

    #183819
    MattiasH
    Deltagare

    @Emil123 90123 wrote:

    Den eviga frågan om att välja sin plattform.

    Har lite kunskaper om plattformar så vill ha en enkel plattform (nybörjare).
    Under 1000:-/mån.
    Kunna byta lite designer osv till det man gillar.
    Har ca 500-1000 produkter.
    Kunna skicka ut nyhetsbrev.
    Bra SEO.
    Gärna svenskt och möjlighet till gratis support.
    Ska kunna växa i den.
    Kommer sälja produkter passande olika saker, så ska kunna gå att kategorisera produkterna väl till det dem passar.

    Har kikat på textalk men där spricker det pga att de har dåligt med design lösningar?
    Även kikat på prestaworks (prestashop?) som verkar intressant, men förstår inte riktigt det här med moduler allt vad det innebär och tycker deras demo butik är lite krånglig?

    kom gärna med förslag :-)

    Hej! Känner igen utmaningen.. Jag har själv aldrig jobbat i TextTalks system men har några vänner som gör det. Tydligen ska det numera gå att styla precis som vill. Ring och prata med dom, jag tror det finns lösningar för det du efterfrågar.
    Jag trodde aldrig jag skulle föreslå Tictail men dom har fått rätt på en hel del saker nu, dock är jag osäker på den är optimal för SEO-anpassade landningssidor för specifika produkter eller söktermer. Men den är otroligt lätt att sköta. Dock tror jag det blir en utmaning att växa/skala ut.

    WooCommerce använder jag själv i min nuvarande e-handel och jag är relativt nöjd. Det som drar ner betyget något är det verkar svårt att få till en riktigt hög hastighet.
    Jag drev för övrigt en e-handel i 13 länder tidigare, detta var i en Magento-lösning. Helt klart en bra plattform men den kräver, enligt mig, ganska bra tekniskt kunnande. Här kan du växa rejält dock. Men den är ganska dyr, jag betalade ca 300tkr/året för underhåll och drift.
    Jag började dock med ett så kallat “stängt CMS”, jag betalade en månadsavgift och då ingick det mesta. Sidan blev iofs inte som jag ville ha den men den uppfyllde sitt syfte och kunskapen jag fick under det året var priceless. När tiden var redo gick jag över till Magento.

    Mitt råd är att starta med en enkel lösning där du kanske får tumma på något. Få till ett bra fundament för att senare skala/bygga ut med en annan plattform. På så vis kommer du troligtvis framåt snabbare.

    Skrivet i all hast!

    Lycka till! :)

    #183815
    MattiasH
    Deltagare

    @SmartCases 90001 wrote:

    Kör med Tictail! Gratis och lätt dock så kan man känna sig lite fast i temat:)

    Enig. Tictail är ett bra sätt att testa av. Gillar deras admin som har en del bra funktioner både för sälj och hantering. Temat är något statiskt men har sett att dom har börjat få ordning på det. :)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)