Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #177743
    mikaelbredberg
    Deltagare

    Hej Sofe,

    Textalk Webshop är som de allra flesta e-handelsplattformar fullt anpassad för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att öka dina chanser att bli sökbar via sökmotorer. Det finns många kundexempel som bevisar detta.

    Det finns många faktorer som spelar in varför man har svårt att nå topplaceringar. Den mest uppenbara faktorn är konkurrenssituationen i din nisch. Ju fler aktörer som säljer samma varor / tjänster desto tuffare blir det att positionera sig högt. Speciellt om du tampas mot företag som funnits en längre tid på “nätet” och som samtidigt har ekonomisk styrka att investera i expertishjälp.

    Mitt tips till dig är att lära dig så mycket som möjligt om sökmotoroptimering. Ju mer du kan desto bättre rustad är du. Det är inte heller helt fel att i din framtida yrkeskarriär ha erfarenhet från skarpa case vilket många företag värderar högt.

    / Mikael, Textalk.

    #160904
    mikaelbredberg
    Deltagare

    Hej Daniel och ni andra!

    Det är en bugg som dykt upp i systemet och ingen medveten satsning att byta ut Ö mot A i butikens url:er från vår sida. Felsökning pågår och vi ber att få återkomma så fort vi lokaliserat felet och löst det.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)