Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #185783
    mikaelm01
    Deltagare

    Spelar ingen roll, det ända negativa med att använda sitt privata konto är att skilja på verksamhetens och privata ekonomin, vilket egentligen är samma.

    #183535
    mikaelm01
    Deltagare

    Tack för all svar, uppskattar det.

    #183526
    mikaelm01
    Deltagare

    Tog kontakt med PostNord tidigare idag och de vägrade hjälpa mig, de påstod att leverantören, de som skickade paketet måste anmäla detta och inte jag.

    Enligt telefonisten så är det avsändaren som äger paketet fram till att den rätta mottagaren har mottagit paketet, eftersom jag inte har mottagit paketet har jag inte rätt att ta del av information kring paketet.

    Det här är det absolut struligaste jag varit med om.

    Men det värsta var att de under första samtalet gav postnord information om vilken adress paketet utdelats till enligt GPS medans andra gången jag ringde så ville de inte säga ett enda ord förutom att paketet är mottaget av en person.

    #183524
    mikaelm01
    Deltagare

    Det var ett paket som levererades med postnord till fel adress och person. Paketet skulle till oss Emendic AB från vår Leverantör.

    Med tanke på att det var vårt 3e paket vi skulle få denna veckan så är det rätt adress, bara att brevbäraren gått till helt fel adress och att den felaktiga mottagaren bara skrivit på och tagit emot.

    #182329
    mikaelm01
    Deltagare

    Pontus du är en livräddare! :)

    Det var översättningen på Engelska som var ute och cyklade :)

    #181438
    mikaelm01
    Deltagare

    Tack för hjälpen!

    Footer behöver fixas det stämmer, jobbar på det :)

    #181311
    mikaelm01
    Deltagare

    Tusen tack meijer!

    #181317
    mikaelm01
    Deltagare

    Hur skriver du ut mottagarens adress?
    Skriver du in det i en anteckning och skriver ut det eller hur gör du?

    #181227
    mikaelm01
    Deltagare

    Är det hans rättighet att betala fakturan då?
    Han har ju undanhållit information, men han har inte ljugit om det med tanke på att jag inte frågat då jag inte visste något om detta.
    Enligt lag har han egentligen inte gjort något olagligt, i princip är det bara en oärlig affär för att slippa skulder (lägga över dom på någon annan).

    #181180
    mikaelm01
    Deltagare

    Klarna tyckte att jag skulle betala det eller kontakta förgående ägare för att lösa det, men med tanke på att det inte går att kontakta förgående ägare längre så är jag egentligen fast. Mitt enda alternativ jag har kvar är egentligen att betala detta, men nu är det betalt. Vill bara förvarna samtliga på forumet för liknande händelser.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)