Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #183729
    Mima
    Deltagare

    Kom på att jag glömde att uppdatera denna tråd.

    Jag reklamerade paketen till PostNord och det visade sig sedan att det antagligen var som Dancer beskriver. Båda paketen visade sig nämligen ligga på utlämningsställen. Det löste sig alltså till slut och därefter har det inte varit något mer strul för mig med varubreven. Tack så mycket till er båda som svarat! :-)

    #186678
    Mima
    Deltagare

    En uppdatering. Stripe hörde av sig under kvällen och det finns tydligen regler (Radar rules) som måste ställas in i deras kontrollpanel för att SCA ska fungera. Jag fixade det och nu fungerar det jättebra. Tänkte att det var bra informera om ifall andra drabbas av samma problem.

    #186677
    Mima
    Deltagare

    Hej!

    Jag använder version 4.3.0 av Stripe och Woocommerce version 3.8.0 så det är inte det som är problemet tyvärr. Jag skulle tro att många fler e-handlare har det här problemet med Stripe.

    Mailade både Stripe och Woocommerce imorse. Får se vad de svarar. Skulle egentligen väldigt gärna använda mig av Stripe. De verkar bra på alla sätt förutom detta.

    Tack för tipsen! :-) Vet du om det funkar bra att använda Payson och Klarna för betalningar i utlandet? Ska kolla upp Billmate, dem kände jag inte till.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)