Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 193 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186514
    NO LINGO
    Deltagare

    Formel för starta företag:
    Tid x 3 = det tar tre gånger så lång tid som du planerar
    Kostnader X 2 = kostnaderna blir dubbelt så stora som budgeterat
    Intäkter x 0,5 = intäkterna blir bara hälften så stora som budgeterat

    Klarar din affärsplan kalkylen enligt ovan de två första åren och att du är en envis jävel så har goda chanser att lyckas. Om inte gå tillbaka till ritbordet. Break a leg!

    #186479
    NO LINGO
    Deltagare

    Om du har en vinst efter fullt löneuttag på 216 tkr är det nog en klok ide att anlita en mäklare för då kan bolaget vara värt en slant. De 5000 kr är inte en kostnad utan investering ;) Om det är 216 tkr på nedersta raden utan löneuttag så skulle jag säga att 200 tkr är ett rimligt pris givet att det finns möjlighet att skala upp verksamheten med bibehållen lönsamhet. Bäst betalt kan du nog få om du säljer till en konkurrent. Då kan du kanske pressa upp priset med 100 till. Break leg och glöm inte att skriva avtal när du säljer.

    #186463
    NO LINGO
    Deltagare

    @kaiserkarl 93818 wrote:

    känner mig lite less på att min sida är LÅÅÅNGT ifrån så snygg som jag vill att den ska vara

    Lägg istället tiden och pengarna på att driva försäljning. Att byta plattform för att få en snyggare design är ett klassiskt misstag. Byta plattform gör man först när man är nöd och tvungen, när man inte kommer längre. Och jag kan lova dig att det är ett mycket större projekt än du kan föreställa dig och vad leverantören utlovar. Tid som du kan använda till att driva försäljning istället.

    #186030
    NO LINGO
    Deltagare

    Jag har alltid kört med DHL och det har funkat finfint hela vägen från fabrik till vår lastkaj till en rimlig kostnad. Bra service oxå.

    #184929
    NO LINGO
    Deltagare

    Du bör nog plocka bort ditt personnummer, iaf kryssa XXXX de fyra sista. Sidan behöver oxå mer text för SEO. Du har egentligen bara ett sökord “bordsben” vilket är fantatstiskt ur SEO synpunkt och ger dig väldigt bra möjligheter att nå toppostion på det sökordet men som sagt det kräver betydligt mer och relevant text. Heja dig!

    #184807
    NO LINGO
    Deltagare

    Fyrkantiga tuber med DHL och Egdeavtal kostar ca 45 kr upp till 3 kg.

    #184741
    NO LINGO
    Deltagare

    Nej du kan inte lämna in hos ett ombud. Antingen beställer du hämtning manuellt (sker inte per automatik) eller så lämnar du in på en DHL terminal.

    #184612
    NO LINGO
    Deltagare

    Hej,
    jag kanske kan ge dig lite input. Funderar på vad det är “de inte klarat av”? Vad är problemet med värderingen upplever du? Att de inte kan räkna eller att de värderar det för lågt? Ska du sälja tre verksamheter i en affär eller tre verksamheter i tre affärer?

    #183967
    NO LINGO
    Deltagare

    Varför inte skicka en betalningslänk via PayPal för betalning med kort eller Paypalkonto? Sjukt smidigt

    #184249
    NO LINGO
    Deltagare

    Oavsett vad du väljer så välj en en ehandelsplattform till din shop, inte en bloggplattform med ehandel.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 193 totalt)