Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #162655
    ocbgb
    Deltagare

    Magnus, en fundering gällande Cloud Flood.. För mig är det ett helt nytt begrepp och jag tycker konceptet är intressant och funderar på hur man skulle kunna använda det på sin sida.

    Frågan är väl där kanske hur mycket man anser en delning på facebook är värd, det jag initialt tänker på som jag skulle kunna använda funktionen till att bjuda på frakten. Det kanske triggar ett köp men skulle också ge visningar, reklam, klick och föroppningsvis nya kunder tack vare den delade länken. Mitt företag är helt nystartat och frakten är för övrigt 19 kronor så det inga våldsamma kostnader.

    Har någon tips på hur man kan använda cloud flood?

    #162654
    ocbgb
    Deltagare

    @spazzio 62290 wrote:

    Hej!

    Blev för en tid sedan uppringd av en trevlig säljare från Mecenat, det var för mig ett okänt företag…de riktar sig till företag som vill marknadsföra sina produkter/tjänster till många av landets studenter.

    Intressant för mig men känner mig skeptisk, ser att i princip alla mina kära kollegor finns där på Mecenat. Men kostnaden 8-12,000/år känns hårt att betala för att testa, någon som provat och hunnit utvärdera om insatsen blev lönsam?

    Tack på förhand.

    Mecenat är ju ett slags studentkort, alla som blir medlemmar i någon studentkår blir också (rätta mig om jag har fel) medlemmar i mecenat per automatik. Då får man tillgång till en hel drös studenterbjudande, klassikern är 10 % på apples datorer som ingen student ändå har råd med.

    Men hur såg det upplägget ut som du skulle betala 8-12.000kr per år? Var det information via alla utskick tillsammans med medlemskort, reklam som dom står för och via deras hemsida? Jag tycker ekonomin inte är så farlig, frågan är hur utfallet blir.

    Ingen som testat?

    #162653
    ocbgb
    Deltagare

    Jag är i uppstarten på min webshop och går i samma tankar, hur har det gått? Kan du inte skriva ett par rader hur din lösning ser ut?

    #162652
    ocbgb
    Deltagare

    Aldrig hört talas om..

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)