Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186512
    PatrikL
    Deltagare

    Hänger med på att det är en del kostnader, men det beror självklart på vad man har i omsättning och framtida förväntad omsättning.
    För oss så är det klockrent när vi använder specter som för bokföring/lager med koppling direkt mot textalk B2B/B2C. Lager förändras på alla ställen i realtid och bokföingen sköter nästan sig själv då Specter har koppling mot klarna för ehandeln.
    Förstår inte riktigt vad du menar med e-handelsplattformen är mer tilltalande på QB. Menar du utseendet på Specter affärsystem eller Textalk? Specters utseende är inte så up to date men funkar bra vilket är det viktigaste och Textalk är rätt så likvärdigt med QB enligt mig. Kanske är overkill för dig idag men med Specter men om du räknar med en ökad försäljning så kan denna koppling spara mycket tid och admin kostnader.

    #186506
    PatrikL
    Deltagare

    Tycker även du kan kolla Specter som affärssystem som har butikskassa, lager och bokföring i ett då kan du slippa en koppling till butikskassa som kostar pengar. Vi har inte fysisk butik men distributionsverksamhet med B2C och B2B. Vi kör Specter, Textalk vilket funkar kalas. https://www.standtall.se/

    #184949
    PatrikL
    Deltagare

    Vi kör också Textalk, Fabrikk idag och det funkar bra för oss. Vi har valt att ha en B2C och en B2B sida men allt laddas upp på ett ställe men med olika prislistor. Kommer inte ihåg totalkostnaden för detta men jag har för mig att det är ca 800-900:-/månad
    B2C http://www.standtall.se
    B2B https://b2b.frontflip.se/

    #183450
    PatrikL
    Deltagare

    Om du byter från visma till specter så får du bokföring, lager, butikskassa i ett system som även har direktkoppling till textalk webshop.
    Vi kör specter och webshop men inte fysisk butik med butikskassan idag.
    Det enda vi lägger in i textalk idag är bilder, produkttexter mm. Specter har även multilager ifall du har olika lager på butik, webshop.

    #183329
    PatrikL
    Deltagare

    Vår första webshop är igång sedan 8 månader och vi valde textalk för att inte behöva tänka och programera. Vår shop är kopplad till Specter affärsystem som i sin tur är kopplad till Unifaun Ta. Man får vad man betalar för och vi är nöjda med vad vi har och får för pengarna hos Textalk.
    http://www.standtall.se

    #183246
    PatrikL
    Deltagare

    Tackar för svaren. Det känns rätt logiskt att det inte borde påverka när man tänker efter.
    Skall nog kolla djupare på redeal.

    Mvh.Patrik

    #182255
    PatrikL
    Deltagare

    Vi drog igång Textalks nya webshop Fabrikk för 3 månader sedan. Har inte så mycket att jämföra med men den är enkel att sköta och responsiv. Klarna checkout ingår om man vill ha det. Vi har gjort lite kodning för att få sidan att se ut som den gör men skall ändra mer på sikt.
    490:-/månaden för den större varianten.
    Kolla vår sida. http://www.standtall.se

    Vi byggde även två B2B i Textalk i slutet av förra året för våra återförsäljare. Dom är gjorda i textalks äldre klassiska teman. Shoppen och B2B är kopplad till Specter affärsystem och allt synkar bra för oss.

    #181666
    PatrikL
    Deltagare

    @grindtime 87187 wrote:

    Svårt att säga men jag tror inte att duplicate content på annat språk resulterar i straff.

    Vi får hoppas!

    #181631
    PatrikL
    Deltagare

    Vi skriver själva och kör lite google translate som du rekommenderar. Texterna blir bättre och bättre men det är inte det lättaste att ha skriv fantasin och skriva bra texter.
    Tack för svaret!

    #181630
    PatrikL
    Deltagare

    @Magnus Bråth 87136 wrote:

    Google “straffar” inte sajter för att de har duplicate content. Stora mängder tenderar att kunna vara dåligt för hela sajten däremot, till exempel för att Google kan tröttna på att spindla duplikat och då också missa ditt andra innehåll.

    Beroende på mängd är det ingen jättefara men det är inte bra, är nog svaret.

    Tack för ditt svar. Det mest viktiga för oss är att den Svenska seo når ut och inte tappar synlighet pga av vår lathet med den engelska beskrivningarna. Vi har rätt mycket generellt att få till på sidan innan vi har nått fram=)

    Köpte din bok för ett tag sedan och den är verkligen givande och lättförstålig om man inte är vass på detta sedan tidigare.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)