Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #157639

    Ja, det verkar som vår produktionschef haft fel information eller uttryckt sig oklart för det han citeras för i gd stämmer inte. Det är heller inte något budskap som kommunicerats centralt internt eller externt. Det framgår inte heller vad jag sett i någon av de övriga ca 300-400 artiklar som varit publicerade om detta nu i jul så det är nog en av våra ca 400 produktionschefer som varit otydlig eller missuppfattat.
    Med vänlig hälsning,
    Pet

    #157624

    Det stämmer bra, senast var 2007. Då var dock proportionerna helt annorlunda när det gäller julkort resp paket/varubrev. Nästan 10 milj fler julkort. Folk handlade som bekant betydligt färre julklappar på nätet och mycket tidigare. Då hade vi extra lördagsutdelning enbart för att hinna med alla julkort.
    Per Ljungberg, presschef Posten

    #157619

    Det som står i media är tyvärr inte alltid sant… Postens extrautdelning i lördags hade ingenting med postlagen att göra. Det genomfördes, som vi tidigare kommunicerat, för att vi ville ge e-handlarna en extra försäljningsdag och för att säkra utdelning av ehandlade julklappar och julkort.
    God jul!
    Per Ljungberg
    Presschef Posten

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)